Dun Haar bij vrouwen en mannen

Wij hebben de meest Passende Oplossing

Dun haar

U merkt dat uw haar dunner wordt? Dat is natuurlijk erg vervelend! De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per persoon. Er worden meerdere oplossingen aangeboden, maar wij hebben de meest passende en onzichtbare oplossing.Wilt u hier meer over weten, vraag dan onze uitgebreide brochure aan.

Haarreconstructie, de Pijnloze oplossing bij Dun Haar

Voor ieder type persoon hebben wij de geschikte oplossing: haarreconstructie. Door middel van onze unieke haarreconstructie verzorgen wij een haarwerk voor u waarmee u meer haarvolume krijgt. Bekijk de video van Marianne hoe ze weer een volle bos haar kreeg – te zien geweest bij RTL4 programma Dit Is Mijn Lijf.

Uw haar wordt exact nagemaakt met echt haar

Wij maken uw haar handmatig en met echt haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Eenmaal klaar dan bevestigen wij uw nieuwe haren op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken. Uw probleem van dunner wordend of futloos haar is nu blijvend verleden tijd! U kunt weer met plezier genieten met en van uw nieuwe haren. Fietsen, joggen, zwemmen? Ook geen probleem. Onze cliënten vertellen er alles over in de nieuwe brochure.

Vakkundig, 100% echt haar, zonder operatie, zonder risico’s en binnen 6 weken!