Dun Haar

Informatie over dun haar

Dun haar

Vroeg of laat krijgen de meeste mensen te maken met dunner wordend haar. Dit kan variëren van persoon tot persoon. Sommige mensen krijgen last van dun haar in hun twintigste en sommige pas tot laat in hun zestigste en sommige mensen hebben geluk dat zij er nooit last van gaan krijgen. Dit probleem komt voornamelijk bij mannen, maar vrouwen hebben hier ook behoorlijk last van.

Er zijn verschillende oorzaken en oplossingen voor dun haar, en je kunt er met verschillende manieren mee omgaan. Bij EchtHaar Kliniek is iedereen welkom voor een consult. Tijdens dit consult wordt er gekeken naar uw huidige situatie en wordt onze oplossing, de haarreconstructie, uitvoerig uitgelegd.

Oorzaken dun haar

  • Emotionele stress: Stress kan ervoor zorgen dat onafgebroken adrenaline in je lichaam blijft zitten.
  • Voeding: Als je voeding slecht krijgen je haarzakjes niet de nodige voedingstoffen binnen.
Meer informatie

Wat kunt u doen?

Er komt een tijd dat de meeste mensen zien dat hun haar dunner wordt en dunner dan wenselijk is. Hoe komt dit en wat kunt u er tegen doen? Er is niet één antwoord op beide vragen. Er zijn verschillende oorzaken en daarbij dus ook verschillende oplossingen. Lees ze hier.

Meer informatie

Dun haar tips

De meeste mensen krijgen last van dunner wordend haar en dat is niet altijd even fijn. Er zijn manieren om die volle bos haar terug te krijgen door middel van dure operaties of het innemen van medicijnen. Echter voor veel mensen zijn dit geen oplossingen. Lees onze 6 tips hier.

Meer informatie

Dun haar vrouwen

De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per vrouw. Het afnemen van die geweldige haardos is soms niks aan te veranderen. Dit is soms ten nadele van de zelfverzekerdheid waarmee u eerst liep te stralen. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende alternatieven aanwezig voor vrouwen.

Meer informatie

Dun haar mannen

De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per man. Over het algemeen geldt bij mannen vaak dat dunner wordend haar erfelijk is vastgelegd. Daar heeft u als man vaak geen enkel invloed op.

Meer informatie

Haaroplossingen bij de EchtHaar Kliniek

De EchtHaar Kliniek biedt voor elk haarprobleem een unieke oplossing. Binnen 6 weken maken wij voor u een haarreconstructie van echt haar dat eruit ziet én voelt als uw eigen haar maar dan voller. We kunnen elke coupe maken. Aan u de keus. Wij maken daarvoor gebruik van écht haar.

Wilt u meer weten?

Vraag onze uitgebreide brochure aan

Gratis Brochure aanvragen

U wil graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen zesweken! Vraag een gratis brochure aan.

Gratis Brochure Aanvragen

Meer over dun haar