Onzichtbare Haarreconstructie

De oplossing voor dun haar

Last van dun haar?

Wij hebben de meest Passende Oplossing

Last van dun haar?

Wij hebben de meest Passende Oplossing

Verschillende oorzaken dun haar

U merkt dat u last krijgt van dun haar? Dat is natuurlijk erg vervelend! De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per persoon. Er worden meerdere oplossingen aangeboden, maar wij hebben de meest passende en onzichtbare oplossing.

HAARRECONSTRUCTIE, DE PIJNLOZE OPLOSSING

Voor ieder type persoon hebben wij de geschikte oplossing: haarreconstructie. Door middel van onze unieke haarreconstructie verzorgen wij een haarwerk voor u waarmee u meer haarvolume krijgt.

HAARRECONSTRUCTIE, DE PIJNLOZE OPLOSSING BIJ DUN HAAR

Voor ieder type persoon hebben wij de geschikte oplossing: haarreconstructie. Door middel van onze unieke haarreconstructie verzorgen wij een haarwerk voor u waarmee u meer haarvolume krijgt.

Verschillende oorzaken 

U merkt dat uw haar dunner wordt? Dat is natuurlijk erg vervelend! De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per persoon. Er worden meerdere oplossingen aangeboden, maar wij hebben de meest passende en onzichtbare oplossing.

Vraag de brochure nu aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen en diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

KiyOh

Beoordelingen

Waarom

EchtHaar Kliniek

 • Professioneel en deskundig consult
 • Altijd een persoonlijk behandelplan
 • Unieke oplossingen voor dames en heren
 • Haarreconstructies op maat, van echt haar
 • Helder in afspraken
 • Uw privacy is gewaarborgd
 • Systemen bestaan uit 2 of 4 units
 • Met 4 haarklinieken in Nederland altijd een kliniek bij u in de buurt

Uw haar wordt exact nagemaakt met echt haar

Wij maken uw haar handmatig en met echt haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Eenmaal klaar dan bevestigen wij uw nieuwe haren op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken. Uw probleem van dunner wordend of futloos haar is nu blijvend verleden tijd! U kunt weer met plezier genieten met en van uw nieuwe haren. Fietsen, joggen, zwemmen? Ook geen probleem. Onze cliënten vertellen er alles over in de nieuwe brochure.