Kaalheid

Informatie over kaalheid

Kaalheid

Bij kaal worden verlies je een geleidelijk je haren totdat er helemaal geen haren meer groeien op je hoofdhuid en het hoofdhuid te zien is, met kale plekken als resultaat. Het verliezen van je haren kan verschillende oorzaken hebben, misschien gebruik je medicijnen die dit veroorzaken, of misschien krijg je niet genoeg voedingstoffen binnen die je haren nodig hebben.

Kale plekken op hoofd

Kaalheid heeft verschillende vormen en daarmee ook andere oorzaken en oplossingen voor verschillende soorten kaalheid. Soms kan het zo zijn dat je helemaal geen hoofdhaar hebt,  wimpers en baardhaar. Lees het verder op deze pagina.

Meer informatie

Kaalheid tegengaan

Veel mensen krijgen te maken met kale plekken. Hoe komt dat? En wat kan je ertegen doen? De oorzaken van kaalheid zijn zeer divers. Gelukkig zijn we niet compleet machteloos en kunnen mensen het proces van kaal worden vertragen, stoppen, of zelfs omkeren.

Meer informatie

Kale plekken camoufleren

Als je last hebt van kale plekken is dat niet altijd even fijn en soms is het niet altijd mogelijk om iets tegen die kale plekken te doen. Gelukkig kan je de kale plekken zo camoufleren of bedekken dat ze niet meer te zien zijn. Dit kan via de volgende manieren.

Meer informatie

Kaalheid vrouwen

 

Helaas stopt kaalheid niet bij mannen maar komt kaalheid bij vrouwen ook voor. Vanwege de manier van hoe onze maatschappij in elkaar zit,  kan het voor vrouwen erg traumatisch zijn. Dit kan een sterke impact hebben op een vrouw, met alle gevolgen van dien. Wij kunnen u ondersteunen.

Meer informatie

Kaalheid mannen

Veel mannen krijgen vroeg of laat te maken met kaalheid. Tegen de 70ste levensjaar heeft 8 op de 10 mannen last van Kaalheid. Vaak komt het doordat het erfelijk bepaald is, waarbij je haarwortels overgevoelig zijn voor het mannelijke hormoon DHT. Dit hormoon zorgt ervoor dat het haarcyclus verkort wordt en dat je haren gaan uitvallen, met kale plekken op het hoofd als uiteindelijke gevolg.

Meer informatie

Haaroplossingen bij de EchtHaar Kliniek

De EchtHaar Kliniek biedt voor elk haarprobleem een unieke oplossing. Binnen 6 weken maken wij voor u een haarreconstructie van echt haar dat eruit ziet én voelt als uw eigen haar maar dan voller. We kunnen elke coupe maken. Aan u de keus. Wij maken daarvoor gebruik van écht haar.

Wilt u meer weten?

Vraag onze uitgebreide brochure aan

Gratis Brochure aanvragen

U wil graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen zesweken! Vraag een gratis brochure aan.

Gratis Brochure Aanvragen

Meer over kaalheid