Haarproblemen

Last van deze haarziekte?

Alopecia

Alopecia is de Latijnse benaming voor kaalhoofdigheid. De gevolgen kunnen enorm ingrijpend zijn, zowel op emotioneel als lichamelijk gebied. Uw haar draagt immers bij aan uw zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en welbevinden. Gelukkig heeft Echt Haar de perfecte oplossing voor Alopecia! Dit kan door middel van onze authentieke haarwerken of haarstukken.


Lees meer

Wij hebben de meest Passende Oplossing

Dun haar

U merkt dat uw haar dunner wordt? Dat is natuurlijk erg vervelend! De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per persoon. Er worden meerdere oplossingen aangeboden voor dunner haar, maar wij van Echt Haar hebben de meest passende en onzichtbare oplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over wind in de haren en dat daardoor uw dunnere haren zichtbaar worden. Met de haarstukken en haarwerken van Echt Haar is haar het niet te onderscheiden van uw eigen haar.


Lees meer
alopecia diffusa

Last van Haaruitval?

Haaruitval

De Haarreconstructie is een exacte kopie van uw kapsel. Door middel van onderzoek van uw haar, produceren wij een haarreconstructie die niet van echt is te onderscheiden. Binnen 6 weken kunt u weer genieten van een volle bos haar. In onderstaande video leggen wij uit hoe het in zijn werk gaat.


Lees meer

Wij bieden de oplossing bij Inhammen!

Inhammen

Inhammen zijn een gevolg van een terugtrekkende haargrens. Meestal bestaat de vorm uit driehoekige insnijdingen in de haarlijn boven de slaap. Het is een beginstadium van kaalheid. Niet alleen mannen hebben er last van, ook vrouwen kunnen er last van krijgen. Inhammen zijn een verschijnsel van de klassieke, erfelijke vorm van kaalheid: Alopecia Androgenetica. Kale plekken op het hoofd zijn voor velen een bron van onzekerheid en daarom biedt Echt Haar de perfecte oplossing om dit tegen te gaan.


Lees meer
inhammen bij mannen

EchtHaar Kliniek heeft een unieke oplossing

Kaalheid

Last van kale plekken op hoofd? Als je kale plekken op je hoofd hebt is dat beangstigend. Waardoor ontstaan deze kale plekken? Hoe kan ik erger voorkomen? Hoe kan ik de kale plekken opvullen? Samen met de experts van Echt Haar met jarenlange ervaring op dit gebied, bieden wij een antwoord op deze vragen.


Lees meer