Haaruitval door chemotherapie

WIJ BIEDEN HAAROPLOSSINGEN OP MAAT! DIRECT OF BINNEN 6 WEKEN

HAARUITVAL OF KAALHEID DOOR CHEMOTHERAPIE

Ervaart u haaruitval na een chemotherapie? Wij kunnen uw oude haar direct en pijnloos reconstrueren, binnen zes weken!

U weet dat u chemotherapie moet ondergaan en dat u wellicht kaal zult worden. Dat heeft impact, dat begrijpen we als geen ander. Gelukkig kunt u weer direct, pijnloos en zonder medisch ingrijpen haar terug krijgen. Onze specialisten zijn zeer ervaren en speciaal getraind om plotseling optredende kaalheid als gevolg van chemokuur te behandelen.

‘HET VOELT ALS MIJN EIGEN HAAR’

Haarreconstructie: Dé oplossing bij haaruitval door chemotherapie

Heeft u haaruitval en haarverlies als gevolg van chemotherapie? Dan bieden wij u de Haarreconstructie. Het onderzoeken van uw haar en het produceren van de haarreconstructie neemt enige tijd in beslag. Daarom kunnen wij al voor de chemotherapie uw haarreconstructie maken. Dan kunt u het direct gebruiken op het moment dat het nodig is!

Het beste kunt u zo snel mogelijk voor het begin van uw eerste kuur een afspraak bij ons maken.
Als u bij ons komt zullen onze haarspecialisten uw eigen haar microscopisch onderzoeken om de lengte, kleur, krulling, dikte en andere eigenschappen goed vast te stellen. Wij vervaardigen vervolgens een haarvervanging met nagenoeg exact dezelfde kenmerken van uw eigen haar. Zo is het praktisch niet te zien dat het om een constructie gaat. Wilt u hier meer over weten, vraag dan onze uitgebreide brochure aan.

HEEFT U DIRECT EEN OPLOSSING NODIG?

Soms moet een chemokuur onverwacht en onmiddellijk plaatsvinden. Haaruitval komt hiermee ook snel en onverwacht. Dan is er geen tijd meer om de nodige voorbereidingen te treffen. Voor deze cliënten hebben wij een groot aantal kant-en-klare haarvervangingen op voorraad. Ook deze haarvervangingen kenmerken zich door kwaliteit, draaggemak en levensechte uitstraling.

Met uw nieuwe kapsel kunt u zich vrij  en comfortabel bewegen. Sporten, zwemmen, fietsen en andere activiteiten vormen geen enkel probleem. U kunt zelfs douchen met uw nieuwe haar. Na een douche of een flinke regenbui kamt u uw haar met enkele streken moeiteloos in model. Zorgeloos en zelfbewust weer alles doen wat u graag wilt!

Gratis brochure Aanvragen

U wil graag weer een mooi kapsel, wat niet van echt haar te onderscheiden is? De onzichtbare haarreconstructies van Echt Haar Kliniek bieden een blijvende oplossing, waardoor u weer met een zelfverzekerd gevoel de deur uit gaat. Graag bereiden wij iedereen goed voor op de behandeling. Daarom hebben wij een brochure ontwikkeld waar alle informatie in wordt genoemd. U kunt nu geheel vrijblijvend een gratis brochure aanvragen.

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Waarom

EchtHaar Kliniek

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland

Haaruitval