Over ons

WIJ RESPECTEREN EN WAARBORGEN UW PRIVACY

Privacy

De EchtHaar Kliniek respecteert en waarborgt de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om u zo snel mogelijk te informeren en kennis te laten maken met onze producten en diensten. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.


Lees Meer

WELKOM BIJ ECHTHAAR

Kennismaking

Als oprichter van de EchtHaar Kliniek heb ik misschien wel één van de mooiste banen die er bestaat. Niet alleen omdat ik mijn werk met eindeloos plezier doe, maar vooral omdat ik de kans krijg om mensen te helpen. Op een manier die veel verder gaat dan alleen het aanpassen van iemands uiterlijk. Want door een cliënt weer echt haar te geven, krijgt deze ook nieuw zelfvertrouwen, een positiever zelfbeeld en simpelweg meer plezier in het leven.


Lees Meer

EEN TEAM MET PASSIE.

Specialisten

Onze specialisten hebben bijna allemaal een achtergrond in het kappersvak en combineren hun geavanceerde kennis op het gebied van haarreconstructies met een buitengewone passie.


Lees Meer