Dun Haar Vrouwen

Haarreconstructie: de meest passende én
onzichtbare oplossing!
Haarreconstructie: de meest passende én onzichtbare oplossing!

DUN HAAR VROUWEN

U merkt dat u last krijgt van dun haar? Dat is natuurlijk erg vervelend! De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per vrouw. Het afnemen van die geweldige haardos is soms niks aan te veranderen. Dit is soms ten nadele van de zelfverzekerdheid waarmee u eerst liep te stralen. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende alternatieven aanwezig voor vrouwen, wat niet te onderscheiden is van uw eigen haar, waardoor u weer zelfverzekerd op pad kunt gaan.

De Haarconstructie

Voor iedere vrouw met dun haar hebben wij de geschikte oplossing: haarreconstructie. Door middel van onze unieke haarreconstructie verzorgen wij een haarstuk voor u waarmee u meer haarvolume krijgt. Samen met onze experts die jarenlange ervaring hebben op dit gebied, wordt uw haar nagemaakt dat niet te onderscheiden is van uw eigen haar. Dit is authentiek Europese haar van hoogwaardige kwaliteit. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van ons haar.

Uw unieke haarreconstructie

Ga weer stralend over straat met uw op maat gemaakte haarreconstructie.

De Oplossing

wij hebben de meest passende en onzichtbare oplossing. Wij maken uw haar handmatig en met echt haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Hierdoor is dun haar van vrouwen niet te onderscheiden van het eigen haar.

EchtHaar Brochure

Eenmaal klaar dan bevestigen wij uw nieuwe haren op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken. Het is voor vrouwen soms ongemakkelijk om op te merken dat het haar dunner wordt en hier helpen wij ze bij. Onze cliënten vertellen er alles over in de nieuwe brochure.

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Onze kwaliteiten

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland

Meer over Dun Haar

Echthaar3

ERVARING VAN CAROLINE

Mijn nieuwe haar geeft mij kracht om me beter te voelen.

Je bent zo goed als je laatste productie’ gaat zeker op voor de casting-branche. Model Caroline stelt daarom hoge eisen aan haar uiterlijk. Met bijzonder veel plezier draagt ze een haarreconstructie van EchtHaar Kliniek. Caroline beschouwt haar haaraanvulling als een extra verfraaiing. Wanneer ze in de spotlights staat geeft haar dit veel zelfvertrouwen.

Over de EchtHaar Kliniek

Uw welzijn staat bij ons centraal!

Overgaan tot een haarstuk is vaak een emotionele en ingrijpende beslissing. Daarom staat uw welzijn bij ons voorop. We geven u uitgebreid advies over de haarstukken en een prijsopgave voordat we met uw persoonlijke behandelplan aan de slag gaan. Zo weet u waar u aan toe bent bij het gebruik maken van de haarreconstructie van EchtHaar.

20164677 EchtHaar Kliniek