dun haar mannen

Dun haar mannen

Haarreconstructie: de meest passende én
onzichtbare oplossing!
Haarreconstructie: de meest passende én onzichtbare oplossing!

Dun Haar Mannen – Oorzaken

De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per man. Over het algemeen geldt bij mannen vaak dat dunner wordend haar erfelijk is vastgelegd. Daar heeft u als man vaak geen enkel invloed op. De oorzaken voor dun haar bij mannen kunnen wij niet tegengaan, maar de gevolgen daarentegen kunnen wij oplossen!

Een exacte kopie van uw haar

Wij maken uw haar handmatig én met echt haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Daarom onderzoeken wij uw eigen haar, eventueel door middel van foto’s. Daarna bevestigen wij uw haarreconstructie op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken.

Uw unieke haarreconstructie

Ga weer stralend over straat met uw op maat gemaakte haarreconstructie.

Unieke Haarreconstructie

Dun Haar bij mannen bestrijden wij met onze unieke haarreconstructie. 4 op maat gemaakte haarwerken, voor de prijs van één! Door middel van deze onzichtbare oplossing met authentiek Premium Hair verzorgen wij een haarwerk wat u meer haarvolume dan voorheen geeft. Niemand zal merken dat u een haarreconstructie draagt.

Dun Haar Mannen

Premium Europees Haar

Tegenwoordig bieden wij ook haarwerken van 100% onbehandeld Europees haar aan. Deze haarreconstructie is een zeer speciaal product, vanwege de exclusieve eigenschappen en de zeldzaamheid van Europees haar. Joost heeft voor deze optie gekozen, dus lees zijn ervaring voor een voorbeeld!

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Onze kwaliteiten

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland

Meer over Dun Haar

ERVARING VAN JOOST

Ik voel mij completer met mijn volle haar.

Toen ik voor het eerst iets las van EchtHaar Kliniek, intrigeerde me dat. Ik ging googlen naar vergelijkbare aanbieders, maar volgens mij zijn die er niet. Dat het mogelijk is om zonder operatieve ingreep je haar aan te vullen met echt haar, wat er ook nog eens heel natuurlijk uitziet,” vertelt Joost. Hij was zo tevreden met het resultaat dat hij niet kon wachten om zijn ervaring met ons te delen. Lees het nu op de website!

Over de EchtHaar Kliniek

Uw welzijn staat bij ons centraal!

Overgaan tot een haarwerk is vaak een emotionele en ingrijpende beslissing. Daarom staat uw welzijn bij ons voorop. We geven u uitgebreid advies over de haarwerken en een prijsopgave voordat we met uw persoonlijke behandelplan aan de slag gaan. Zo weet u waar u aan toe bent bij het gebruik maken van de haarreconstructie van EchtHaar.