Kosten en Vergoedingen

Kosten en

Vergoedingen

De tijd van eindeloos declareren bij verzekeraars ligt definitief achter ons. We zijn voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor onze ziektekosten.

EchtHaar Kliniek is een onafhankelijke zorgleverancier, waardoor eventuele declaratie bij uw zorgverzekering niet mogelijk is. Moet dit een nadeel voor u zijn? Wij vinden juist van niet! In het geval dat er sprake is van een medische indicatie, waarbij de arts stelt dat dit hulpmiddel noodzakelijk is, kunt u veelal onze factuur fiscaal indienen onder het mom van buitengewone bijzondere ziektekosten. Hoe werkt dit? Alle kosten die van medische aard zijn en niet vergoed worden door de zorgverzekaar, vallen veelal onder deze aftrekbare kosten. Daarbij hanteert de belastingdienst een drempel, welke afhankelijk is van uw inkomen en van een eventuele fiscale partner. Boven uw drempel ontvangt u dan over iedere Euro, die u aan deze kosten uitgeeft, een deel terug. Het bedrag wat onze cliënten terugkrijgen, bedraagt veelal meer dan u van uw zorgverzekeraar terug kunt krijgen*.

*hier kunnen geen rechten aan ontleent worden. De beslissing zal altijd achteraf door de belastinginspecteur worden bepaald.

KOSTEN VAN EEN HAARRECONSTRUCTIE EN WAAROM WIJ EEN SYSTEEM VAN 4 HAARTOEVOEGINGEN LEVEREN.

Om er zeker van te zijn dat u een langere periode van uw nieuwe haar kunt genieten, preparen we 4 units voor 1 prijs. De kosten van uw haarreconstructies zijn sterk afhankelijk van uw wensen en onze mogelijkheden. Gemiddeld zullen de kosten tussen de 3.000,- en 3.995,- liggen voor uw reconstructie, die uit vier units bestaat. De levensduur van uw nieuwe haar wordt o.a. beïnvloed door de zuurgraad van uw hoofdhuid en factoren als het aantal keren dat u uw haar wast, föhnt en waarmee u het behandelt. De gemiddelde levensduur van een flexibel systeem is 4 tot 5 jaar en van een vast systeem 2 tot 3 jaar. Wanneer u kiest voor 4 haarunits, bent u in verhouding het voordeligst uit. U kunt dan ieder seizoen een andere haarunit dragen en zo de slijtage verdelen over de verschillende units. Wij zullen er alles aan doen, u daarin zo goed mogelijk te adviseren.