Dun haar tips

Dun haar tips

WIJ HEBBEN DE PASSENDE OPLOSSING

De meeste mensen krijgen last van dunner wordend haar en dat is niet altijd even fijn. Er zijn manieren om die volle bos haar terug te krijgen door middel van dure operaties of het innemen van medicijnen. Echter voor veel mensen zijn dit geen oplossingen. Voor deze mensen hebben we een aantal tips op een rijtje gezet zodat jij geen last meer hebt van dunnen wordend haar.

Dun haar en kalle plekken valt bij de ene kapsel meer op dan bij andere kapsels. Het is daarom belangrijk om de juiste de coup te kiezen als je wilt dat de kalle plekken zo min mogelijk opvallen. Over het algemeen valt dun haar bij korte kapsels minder op dan bij lange kapsels. Vraag daarom jouw kapper om een kapsel die past bij jouw haartype. Verder heeft haarkleur ook invloed op de zichtbaarheid van kalle plekken en dun haar. Over het algemeen wil je donkere kleuren vermijden en het liefst een zo licht mogelijke kleur. Dit komt doordat bij donkere kleuren, kalle plekken sneller opvallen.

Er bestaan (zoals iedereen al weet) verschillende soorten shampoos voor verschillende doeleinden. Wil je je haar gewoon wassen dan is een normale shampoo prima te gebruiken. Heb je last van roos en wordt je er helemaal gek van? Dan gebruik je toch gewoon antiroos shampoo. Heb je dun haar? Dan gebruik je toch gewoon shampoo die speciaal gemaakt is om je haar voller en dikker te maken, want die bestaan ook en zijn een perfecte oplossing om je haar voller te maken

Zoals je waarschijnlijk vaak gehoord hebt is slechte voeding ook een belangrijk oorzaak van dunner worden haar. Eet daarom een uitgebreid en gevarieerd dieet van voedingsmiddelen die goed zijn voor je haar. Dit zijn onder andere proteïnerijk voedsel, voedsel wat veel ijzer en vitamine B/C bevatten.

Genoeg lichaamsbeweging zorgt ervoor dat er een goede bloedcirculatie komt in het lichaam. Hierdoor kan er makkelijker bloed komen met de juiste stoffen naar de haarzakjes. Zo groeien de haarzakjes sneller en bevordert dit de haargroei.

Roken bevat bepaalde stoffen die ervoor zorgen dat de bloedvaten vernauwen en er zo minder makkelijk bloed wordt getransporteerd in het lichaam. Zo komt er ook minder bloed met de nodige voedingsstoffen bij het haarzakje, wat de haargroei verhindert en zo uiteindelijk leidt tot dun haar.

Kom je net uit de douche? Dan is het niet verstandig om je haar gelijk te kammen of borstelen. Dit komt doordat nat haar heel erg kwetsbaar is. Doe dit toch dan heb je kans dat je het haar onnodig beschadigt. Wil je dat je haar snel droogt zodat je het kan kammen? Dan is het geen verstandig idee om je haar uitbundig te gaan drogen met een handdoek. Zo beschadig je je haar ook en dat is nou precies wat je wilt voorkomen als je dun haar hebt, want zo bevorder je juist de haaruitval. Dus zorg ervoor dat je de volgende douchebeurt je haar rustig droogt met een handdoek, en het haar pas kamt als het droog is.

Onze oplossing voor plotselinge kale plekken of Dun haar

Extreme haaruitval kan schrikkend zijn. Storende kale plekken kunt u camoufleren met onze haarreconstructie. Wij bieden voor elk haarprobleem een unieke onzichtbare oplossing. De haarreconstructie is een exacte kopie van uw en is daardoor niet te onderscheiden van uw eigen haar. De haarconstructie die u krijgt is uniek en wordt op maat gemaakt, want elke klant verdient een persoonlijke benadering.

Met uw nieuwe kapsel kunt u zich vrij en comfortabel bewegen. Sporten, zwemmen, fietsen en andere activiteiten vormen geen enkel probleem. U kunt zelfs douchen met uw nieuwe haar. Na een douche of een flinke regenbui kamt u uw haar met enkele streken moeiteloos in model. Zorgeloos en zelfbewust weer alles doen wat u graag wilt!

Bent u benieuwd naar onze haarreconstructie? Vraag dan een gratis brochure aan met meer informatie, ervaringen en opties. Of vul het bel mij terug formulier op, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om meer informatie te geven.

Gratis brochure Aanvragen

De onzichtbare haarreconstructies van Echt Haar Kliniek bieden een blijvende oplossing, waardoor u weer met een zelfverzekerd gevoel de deur uit gaat. Graag bereiden wij iedereen goed voor op de behandeling. Daarom hebben wij een brochure ontwikkeld waar alle informatie in wordt genoemd. U kunt nu geheel vrijblijvend een gratis brochure aanvragen.

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Waarom

EchtHaar Kliniek

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland

Meer over dun haar