Onze aanpak

Telefonische

Intake

Voorafgaand aan het eerste consult doen we een uitgebreide telefonische intake om u te informeren over onze werkwijze, prijsniveau en de technische mogelijkheden. Dan kunt u zich vast voorbereiden op het eerste consult en kan er direct een behandelplan worden opgesteld om u de juiste haarreconstructie  van echt haar te kunnen aanbieden. Tijdens dit telefoongesprek wordt uitvoerig onze werkwijze uitgelegd waarin we u duidelijk maken dat het een absoluut pijnloos proces is waarvoor geen nader medisch onderzoek noodzakelijk is.
Wij vinden het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt en om misverstanden te voorkomen besteden we extra aandacht aan deze telefonische intake. Wilt u gebeld worden, neem dan contact met ons op.
 We hebben tenslotte maar één doel; u weer te laten stralen!

OMDAT WE BESEFFEN DAT U IN ÉÉN KEER EEN GROTE HOEVEELHEID INFORMATIE ONTVANGT, VATTEN WE DE BELANGRIJKSTE ZAKEN VOOR U SAMEN.

Eerste Consult

Wanneer u ervoor gekozen heeft om door de EchtHaar Kliniek een haarreconstructie uit te laten voeren, zal één van onze consulenten tijdens een eerste consult uw haarprobleem met u bespreken en bepalen welke oplossing hier het beste bij past. Daarbij kijken we niet alleen naar uw specifeke situatie, maar ook naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen zodat we een realistisch beeld van het eindresultaat voor u kunnen schetsen.

Op basis van dit eerste consult wordt samen met u een behandelplan opgesteld om u bij het proces van uw haarreconstructie te betrekken. Vervolgens kiest de consulent een haarspecialist voor u uit. Deze is in principe uw vaste contact binnen de EchtHaar Kliniek. Het voordeel hiervan is dat de specialist u en het behandelplan goed kent en eventuele aandachtspunten met betrekking tot uw haarreconstructie snel kan opmerken. We geven u alle benodigde informatie mee zodat u het thuis na kunt lezen. U leest er alles over in onze gratis brochure.

Persoonlijk

Behandelplan

In onze ogen is iedereen uniek. Daarom staat persoonlijke aandacht bij de EchtHaar Kliniek voorop en vinden we het belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen. We begrijpen dat u het spannend vindt om een haarreconstructie uit te laten voeren.

Vandaar dat we samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen als startpunt. Tijdens het eerste consult met uw persoonlijke haarspecialist krijgt u uitgebreid uitleg over het traject van uw haarreconstructie en brengen we duidelijk uw verwachtingen in kaart. Dit consult en alle vervolgconsulten zullen in een privébehandelruimte plaatsvinden zodat uw privacy optimaal gewaarborgd is. Ook legt uw specialist uit hoe u het beste met uw nieuwe haar om kunt gaan om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Uw nieuwe haar heeft immers dezelfde kenmerken als echt haar en vraagt dezelfde aandacht.

PREPAREREN HAAR

Nu kan er begonnen worden met het preparen van uw nieuwe haar! Elke haarunit wordt met de hand gemaakt waarbij er uitsluitend echt haar van mensen wordt gebruikt. De EchtHaar Kliniek gebruikt hiervoor Aziatisch haar. Dit is extra sterk en goed te bewerken. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit! Na 6 tot 8 weken kan uw haarreconstructie gereed zijn en bij spoedgevallen is het in 4 weken mogelijk.

We geven dit haar de kleur en structuur zoals we in uw behandelplan afgesproken hebben. Vervolgens worden de haren op uw haarunit bevestigd. Hierdoor zal uw haarunit nagenoeg niet van uw bestaande haar te onderscheiden zijn, tenzij er in uw situatie voor gekozen is om de haarstructuur te wijzigen.

Wilt u meer weten over deze oplossing, vraag dan onze gratis brochure aan.

Gratis Brochure Aanvragen

PLAATSINGSBEHANDELINGEN

Het plaatsen van uw eerste haarunit, het knippen en het in het model brengen van uw nieuwe kapsel voeren we tijdens de eindbehandeling als service zonder bijkomende kosten voor u uit. Heeft u een vast systeem dan adviseren wij u elke 6-8 weken een vervolgconsult in te plannen.

Een flexibel systeem kunt u ook door uw eigen kapper laten verzorgen. Toch raden wij aan uw kapsel regelmatig door onze kliniek te laten controleren. Voor deze vervolgconsulten berekenen we de geldende tarieven. Onze ervaring is dat cliënten die regelmatig terug komen langer plezier hebben van een haarunit.

VERVOLG CONSULTEN

Wanneer u bij de EchtHaar Kliniek een haarreconstructie laat uitvoeren, kunt u kiezen voor de vervaardiging van 1, 2 of 4 haarunits. Ons basissysteem bestaat uit 4 haarunits en hiermee bent u in verhouding het voordeligst uit want u kunt elk seizoen een andere haarunit dragen. Volledig afgestemd op de invloeden die het betreffende seizoen op uw bestaande haar heeft. En omdat u de haarunits wisselend draagt, wordt slijtage over de verschillende units verdeeld,
zodat ze jaren mee kunnen.

Elke haarunit wordt met de hand gemaakt en bevat haar van dezelfde kleur, dikte en structuur. Met meerdere haarunits bent u dus verzekerd van dezelfde hoogstaande kwaliteit en heeft u bovendien altijd een reserve-unit achter de hand. Indien u meerdere haarunits in één keer laat maken, adviseren wij u extra units bij de EchtHaar Kliniek in bewaring te geven.

Op deze manier blijft de kwaliteit altijd gewaarborgd. Het is daarnaast ook noodzakelijk om een nieuwe haarunit eerst in model te brengen, voordat u deze voor de eerste keer kunt gebruiken.