Onze Haarreconstructie

Haarreconstructie van 100% Echt Haar

Last van Alopecia, dun haar, haaruitval, kale plekken of inhammen?

Uw kale plekken op het hoofd wordt in de EchtHaar Kliniek gegarandeerd opgelost. Niet met medicijnen, haarimplantaten of pruiken, maar met de unieke haarreconstructie. Echt Haar dat op unieke wijze is samengesteld na uitgebreid onderzoek van uw eigen haar. Vraag nu een gratis brochure aan met nog meer informatie over onze haarreconstructies.

Meer haarvolume met onze haarwerken

Uw haar krijgt het volume terug zonder uw nog aanwezige haar daarvoor uit te dunnen. Het wordt aangevuld met echt haar dat dezelfde eigenschappen heeft als uw eigen haar. Dat maakt ons product kwalitatief hoogwaardig. Bij de EchtHaar Kliniek wordt uw haar microscopisch onderzocht om de eigenschappen ervan nauwkeurig vast te stellen en deze vervolgens te integreren in onze haarwerken.

Onzichtbare haarreconstructie

De haarspecialisten van de EchtHaar Kliniek kunnen uw haar exact namaken. Lengte, kleur, dikte en krulling blijven hetzelfde in onze haarwerken. Doordat echt haar wordt gebruikt, voelt de haarreconstructie natuurlijk en zacht aan. De bevestiging is dun, flexibel, onzichtbaar en prettig bij het dragen van de haarwerken. Op basis van de allernieuwste methoden worden uw nieuwe haardelen onzichtbaar bevestigd op de hoofdhuid of in het haar. U hoeft niet bang te zijn voor onaangename verrassingen zoals een plotselinge windvlaag die ineens uw dunner haar of kale plekken op het hoofd bloot legt.

Iedere coupe is mogelijk

Onze haarspecialisten brengen de nieuwe haarlijn geleidelijk aan zodat de overgang volledig natuurlijk is. Deze bevestiging is volstrekt pijnloos. Zo krijgt u weer een prachtig kapsel met aanvullend haar dat niet van uw eigen haar te onderscheiden is.

Beweeg comfortabel en vrij met onze haarreconstructie

Met uw nieuwe kapsel kunt u zich vrij  en comfortabel bewegen. Sporten, zwemmen, fietsen en andere activiteiten vormen geen enkel probleem. U kunt zelfs douchen met uw nieuwe haar. Na een douche of een flinke regenbui kamt u uw haar met enkele streken moeiteloos in model. Zorgeloos en zelfbewust weer alles doen wat u graag wilt!

Gratis brochure Aanvragen

U wilt graag weer een mooi kapsel, wat niet van echt te onderscheiden is? Onze onzichtbare haarreconstructies is een blijvende oplossing waardoor u weer met een zelfverzekerd gevoel de deur uit gaat. U kunt nu geheel vrijblijvend een gratis brochure aanvragen.

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Waarom

EchtHaar Kliniek

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland