Haarstukken

Haarstukken van Echt Haar - Vraag de brochure aan

Haarstukken

Onze haarstukken zijn uniek en niet van echt te onderscheiden! Onze innovatieve haarstukken worden op een zeer dunne vocht- en luchtdoorlatende laag aangebracht en gemaakt van 100% Echt Haar.

Het nieuwe haar wordt op deze tweede huid geïnjecteerd en zal daardoor niet van echt te onderscheiden zijn. Ze zullen nooit uw hoofdhuid irriteren of broeierig aanvoelen zoals bij pruiken het geval is. Onze haarstukken worden als een tweede huid gedragen.

Voor iedereen passende haarstukken

Wij hebben veel ervaring met haarstukken, haarwerken en haaraanvullingen voor verschillende doelgroepen. Mannen, vrouwen én kinderen met haarproblemen en haarverlies kunnen bij ons terecht. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw haar en leggen wij u de verschillende mogelijkheden uit. Ook voor mensen die te maken krijgen met haaruitval als gevolg van chemotherapie hebben wij veel ervaring. Wij gaan tot het uiterste om een passende oplossing voor u te realiseren.

Geniet van Vol Haar binnen 6 weken!

Onze oplossingen tegen haarverlies en kaalheid zijn pijnloos en zonder operatie. Binnen 6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mensen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

*  Bij spoedopdracht

Brochure aanvragen

U wil op uw gemak nog rustig alle informatie doorlezen? Dat is geen enkel punt. Wij hebben speciaal voor u een uitgebreide brochure opgesteld, waarin in 31 pagina’s meer wordt verteld over ons, onze dienstverlening en ook vertellen eerdere cliënten hun verhaal en ervaringen met de Echt Haar Kliniek. Vraag de brochure aan en wij sturen deze doorgaans binnen een werkdag op!