Inhammen

Wij bieden de oplossing bij Inhammen!

Inhammen

Inhammen zijn een gevolg van een terugtrekkende haargrens. Meestal bestaat de vorm uit driehoekige insnijdingen in de haarlijn boven de slaap. Het is een beginstadium van kaalheid. Niet alleen mannen hebben er last van, ook vrouwen kunnen er last van krijgen. Inhammen zijn een verschijnsel van de klassieke, erfelijke vorm van kaalheid: Alopecia Androgenetica.

U kunt zich voor dit haarprobleem schamen en ze proberen te verbergen. Of u kunt ervoor kiezen om er direct wat aan te doen. Wij bieden u de haarreconstructie: de onzichtbare oplossing bij haarproblemen. Door uw haar te onderzoeken kunnen wij een exacte kopie van de originele staat van uw haar maken. Vervolgens kunnen wij deze vast bevestigen en zelfs u zelf zult niet merken dat u de haarreconstructie gebruikt! Onze cliënten vertellen hun verhaal in onze 32 pagina brochure.

Types van inhammen

Er zijn meerdere types van Alopecia Androgenetica volgens het Hamilton-Norwood schema. Deze schema loopt van type I (genoeg haar) naar type VII (zeer weinig haar). Inhammen zijn type I en III van deze klassieke vorm van kaalheid.

Type II wordt ook wel frontale en temporale haaruitval genoemd. De inhammen zijn dan net gevormd en lopen nog niet zover naar achteren. De haarlijn loopt maximaal twee centimeter terug over een denkbeeldige lijn tussen de oren over de schedel.

Bij type III loopt het verder naar achteren door. Als de haarlijn meer dan twee centimeter naar achteren loopt, spreken we van (beginnende) kaalheid.

De Blijvende Oplossing: Haarreconstructie

U kunt zich voor dit haarprobleem schamen en het proberen te verbergen. Of u kiest ervoor er direct wat aan te doen. Wij bieden u haarreconstructies van echt haar die als een soort ‘puzzelstukje’ in uw eigen haar worden verwerkt. Door uw haar vooraf goed te onderzoeken kunnen wij binnen zes weken een exacte kopie van de originele staat van uw haar maken. Vervolgens kunnen wij het ‘puzzelstukje’ bevestigen en zult u zelf niet eens voelen dat u een reconstructie draagt. Veel van onze cliënten kiezen voor een set van vier of acht reconstructies zodat ze regelmatig kunnen wisselen en het haar langer meegaat. Wilt u meer informatie, vraag dan onze brochure aan.