Kaalheid bij Vrouwen

Haarreconstructie: de meest passende én
onzichtbare oplossing!
Haarreconstructie: de meest passende én onzichtbare oplossing!

Kaalheid bij vrouwen

Helaas stopt kaalheid niet bij mannen maar komt kaalheid bij vrouwen ook voor. Vanwege de manier van hoe onze maatschappij in elkaar zit,  kan het voor vrouwen dit voor heel erg traumatisch zijn. Dit kan een sterke impact hebben op een vrouw, met alle gevolgen van dien. Daarom halen wij deze problemen bij vrouwen weg met een haarstuk, waardoor ze weer zichzelf kunnen zijn.

De Haarstuk

Met het haarstuk, zijn uw problemen verleden tijd. Onze professionals onderzoeken eerst het haar en gaan aan de hand van uw soort haartype, haarkleur en al het andere, uw haarstuk in elkaar zetten. Speciaal om ervoor te zorgen dat uw nieuwe haarstuk niet meer te onderscheiden is van uw eigen haar en u weer met een glimlach uw dagelijkse leven kunt herpakken.

Uw unieke haarreconstructie

Ga weer stralend over straat met uw op maat gemaakte haarreconstructie.

De Oplossing

Wij hebben de meest passende en onzichtbare oplossing. Wij maken uw haar handmatig en met echt haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Hierdoor is dun haar van vrouwen niet te onderscheiden van het eigen haar.

EchtHaar Brochure

Eenmaal klaar dan bevestigen wij uw nieuwe haren op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken. Het is voor vrouwen soms ongemakkelijk om op te merken dat het haar dunner wordt en hier helpen wij ze bij. Onze cliënten vertellen er alles over in de nieuwe brochure.

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Onze kwaliteiten

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland

Meer over kaalheid

ahaar4

ERVARING VAN CORDELLA

Niemand kon mijn kroeshaar namaken – EchtHaar wel

“Ik had altijd een enorme bos krullen. Maar rond mijn veertigste ontstond een kale plek die steeds groter werd. Ik vond het verschrikkelijk. Met name wanneer ik mijn haar waste. Dan kamde ik complete plukken haar mee,” vertelt ze. De dokter heeft er geen oplossing voor. Vitamine B slikken helpt ook niet.

Over de EchtHaar Kliniek

Uw welzijn staat bij ons centraal!

Overgaan tot een haarstuk is vaak een emotionele en ingrijpende beslissing. Daarom staat uw welzijn bij ons voorop. We geven u uitgebreid advies over de haarstukken en een prijsopgave voordat we met uw persoonlijke behandelplan aan de slag gaan. Zo weet u waar u aan toe bent bij het gebruik maken van de haarreconstructie van EchtHaar.

20164677 EchtHaar Kliniek