Kaalheid Mannen

Haarreconstructie: de meest passende én
onzichtbare oplossing!
Haarreconstructie: de meest passende én onzichtbare oplossing!

Kaalheid bij mannen

Veel mannen krijgen vroeg of laat te maken met kaalheid. Tegen de 70ste levensjaar heeft 8 op de 10 mannen last van Kaalheid. Vaak komt het doordat het erfelijk bepaald is, waarbij je haarwortels overgevoelig zijn voor het mannelijke hormoon DHT. Dit hormoon zorgt ervoor dat het haarcyclus verkort wordt en dat je haren gaan uitvallen, met uiteindelijke gevolg kaalheid.

Oplossingen

Er zijn verschillende oplossingen met allemaal elk hun eigen voor- en nadelen. Zo bestaat er de mogelijkheid om een haartransplantatie te ondergaan, waarin ook hier verschillende methoden zijn. Verder kan een gezonde levensstijl ook een positieve impact hebben op het tegen gaan van kaalheid.

Uw unieke haarreconstructie

Ga weer stralend over straat met uw op maat gemaakte haarreconstructie.

Haarreconstructie

Het proces begint bij het uitgebreid onderzoeken van uw haar. Het haar wordt microscopisch onderzocht om de verschillende eigenschappen van uw haar te analyseren. Denk hierbij aan de lengte, kleur, dikte en haartype. Zodra dit is gebeurd dan gaan wij beginnen met het samenstellen van het haarwerk op basis van jouw haarkenmerken.

 

Het resultaat

Het haarwerk zal precies de eigenschappen bevatten die uw eigen haar ook heeft. Zo zal er geen onderscheid zijn tussen uw eigen haar en het haarwerk en lijkt het net uw eigen haar. Het haarwerk is zo aangebracht dat u nooit bang hoeft te zijn dat een plotselinge windvlaag uw kale plekken of hoofdhuid zomaar blootlegt.

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Onze kwaliteiten

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland

Meer over kaalheid

ERVARING VAN KEVIN

Dankzij de EchtHaar kliniek sta ik weer met een lach op mijn selfies.

“Ik dacht altijd dat kaal zijn iets voor oudere mensen was. Een paar jaar geleden begon ook mijn haar echter ineens een stuk dunner te worden. Eerst alleen bovenop mijn hoofd maar andere plekken volgden al snel. En ik was pas begin twintig! Het voelde dan ook als een regelrechte ramp.”

Over de EchtHaar Kliniek

Uw welzijn staat bij ons centraal!

Overgaan tot een haarwerk is vaak een emotionele en ingrijpende beslissing. Daarom staat uw welzijn bij ons voorop. We geven u uitgebreid advies over de haarwerken en een prijsopgave voordat we met uw persoonlijke behandelplan aan de slag gaan. Zo weet u waar u aan toe bent bij het gebruik maken van de haarreconstructie van EchtHaar.