Kale plekken camoufleren

Kale plekken camoufleren

WIJ HEBBEN DE PASSENDE OPLOSSING

Als je last hebt van kale plekken is dat niet altijd even fijn en soms is het niet altijd mogelijk om iets tegen die kale plekken te doen. Gelukkig kan je de kale plekken zo camoufleren of bedekken dat ze niet meer te zien zijn. Dit kan via de volgende manieren.

Touperen is een heel goeie methode om je haar veel volume te geven en voller te laten lijken. Zo kun je je eigen haar gebruiken om  die ongewenste kale plekken op je hoofd te camoufleren. Nog even fixeren zodat je zeker weet dat het op zijn plek blijft en je kunt de dag beginnen!

Veel mensen gebruiken extension om hun haar meer volume te geven en dikker te laten lijken. Dit kan tevens ook een goeie manier zijn om de nare kale plekken op je hoofd te bedekken. Dit zal echter niet altijd helpen aangezien sommige kale plekken niet met extensions bedekt kunnen worden.

Soms is het gebruik van haarvezels ook aan te raden om die kale plekken op je hoofd te camoufleren. Kies de juiste kleur zodat het niet opvalt, zorg dat je haar droog is en alvast in model gebracht, breng de haarvezels aan en voilà, je kale plekken zijn verdwenen. Voor vandaag dan, want zodra je doucht spoel je de haarvezels ook weg.

Helaas zijn de kale plekken soms zo groot dat het moeilijk is te camoufleren zodat het lijkt dat je nog haar hebt. Als je het idee toch niet zo prettig vindt dat mensen je kale plekken kunnen zien. Dan kun je gewoon simpel een hoofddeksel dragen. Dit kan gewoon een pet, een muts of hoed zijn en je kale plekken zijn bedekt.

Heel vaak is het niet mogelijk om overal waar je naartoe gaat een hoofddeksel te dragen. Dan is misschien een toupet of een pruik een oplossing als je niet wilt dat je kale plekken te zien zijn. Echter is het al heel snel te zien dat het niet je eigen natuurlijke haar is, wat mensen al snel laat denken dat er wat mis is met je haar. En dat wil je eigenlijk voorkomen

Een haarwerk is misschien de perfecte oplossing voor jou. Een haarwerk wordt zo in elkaar gezet, dat het precies op jouw haar lijkt. Verder hoef je niet bang te zijn dat het van je hoofd afkomt, omdat het zo wordt aangebracht dat het net zomaar van je hoofd af kan komen. Verder Lijkt een haarwerk ook precies op jouw natuurlijke kapsel, dus mensen hebben geen idee dat het überhaupt een haarwerk is, maar je eigen natuurlijke haar.

Onze oplossing voor plotselinge kale plekken of Dun haar

Extreme haaruitval kan schrikkend zijn. Storende kale plekken kunt u camoufleren met onze haarreconstructie. Wij bieden voor elk haarprobleem een unieke onzichtbare oplossing. De haarreconstructie is een exacte kopie van uw en is daardoor niet te onderscheiden van uw eigen haar. De haarconstructie die u krijgt is uniek en wordt op maat gemaakt, want elke klant verdient een persoonlijke benadering.

Met uw nieuwe kapsel kunt u zich vrij en comfortabel bewegen. Sporten, zwemmen, fietsen en andere activiteiten vormen geen enkel probleem. U kunt zelfs douchen met uw nieuwe haar. Na een douche of een flinke regenbui kamt u uw haar met enkele streken moeiteloos in model. Zorgeloos en zelfbewust weer alles doen wat u graag wilt!

Bent u benieuwd naar onze haarreconstructie? Vraag dan een gratis brochure aan met meer informatie, ervaringen en opties. Of vul het bel mij terug formulier op, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om meer informatie te geven.

Gratis brochure Aanvragen

De onzichtbare haarreconstructies van Echt Haar Kliniek bieden een blijvende oplossing, waardoor u weer met een zelfverzekerd gevoel de deur uit gaat. Graag bereiden wij iedereen goed voor op de behandeling. Daarom hebben wij een brochure ontwikkeld waar alle informatie in wordt genoemd. U kunt nu geheel vrijblijvend een gratis brochure aanvragen.

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Waarom

EchtHaar Kliniek

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland

Meer over kaalheid