Onzichtbare Haarreconstructie

De oplossing voor dun haar

Dun Haar?

Wij hebben de meest Passende Oplossing

Dun Haar Oorzaken – Vrouwen

U merkt dat u last krijgt van dun haar? Dat is natuurlijk erg vervelend! De oorzaak van dunner wordend haar verschilt per vrouw. Het afnemen van die geweldige haardos is soms niks aan te veranderen. Dit is soms ten nadele van de zelfverzekerdheid waarmee u eerst liep te stralen. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende alternatieven aanwezig voor vrouwen, waardoor u zich totaal geen zorgen hoeft te maken. Met authentiek Europees haar is het niet te onderscheiden van uw eigen haar. Er worden meerdere oplossingen aangeboden, maar wij hebben de meest passende en onzichtbare oplossing. Deze oplossing zorgt ervoor dat vrouwen met dun haar weer kunnen stralen met een volle bos haar.

Unieke Haarreconstructie voor vrouwen

Voor iedere vrouw met dun haar hebben wij de geschikte oplossing: haarreconstructie. Door middel van onze unieke haarreconstructie verzorgen wij een haarwerk voor u waarmee u meer haarvolume krijgt. Samen met onze experts die jarenlange ervaring hebben op dit gebied, wordt uw haar nagemaakt dat niet te onderscheiden is van uw eigen haar. Dit is authentiek Europese haar van hoogwaardige kwaliteit. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van ons haar. Het is voor vrouwen soms ongemakkelijk om op te merken dat het haar dunner wordt en daarom zorgen wij ervoor dat het niet blijft bij een kleine ongemak. Dunner haar voor vrouwen is verleden tijd!

Vraag de brochure nu aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

Waarom EchtHaar Kliniek

Beoordelingen

Onze kwaliteiten

 • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
 • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
 • Eigen productie
 • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
 • Systemen van 1-4 toevoegingen
 • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
 • Privacy gewaarborgd
 • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
 • Hoge klanttevredenheid
 • Centraal gelegen in Nederland

Uw haar wordt exact nagemaakt met echt haar

Wij maken uw haar handmatig en met echt haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Hierdoor is dun haar van vrouwen niet te onderscheiden van het eigen haar. Eenmaal klaar dan bevestigen wij uw nieuwe haren op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken. Vrouwen die probleem van dunner wordend of futloos haar hebben, zijn verleden tijd! U kunt weer met plezier genieten met en van uw nieuwe haren. Fietsen, joggen, zwemmen? Ook geen probleem. Onze cliënten vertellen er alles over in de nieuwe brochure.