ISO 9001:2008

STREVEN NAAR HOOGST HAALBARE KWALITEIT

ISO 9001:2008

De EchtHaar kliniek was het eerste haarinstituut in de Benelux dat in 2001 de ISO 9001:2008 certificering ontving. Nog altijd werken wij volgens deze hoge kwaliteitsnormen.

Alles draait om kwaliteit

Binnen de EchtHaar Kliniek draait alles om kwaliteit en waarop wij aan de kwaliteitsstandaarden kunnen voldoen. Elk facet van ons werk is nauwkeurig vastgelegd in een uitgebreid draaiboek dat dient als standaard voor onze werkwijze.

Enkele voorbeelden:

  • Hoe ontvangen wij onze cliënten?
  • Welke haarwerken verzorgt de EchtHaar Kliniek?
  • Hoe is de kwaliteit van haarwerken gewaarborgd?
  • Hoe maakt de EchtHaar Kliniek in praktijk waar wat zij belooft?
  • Hoe staat het met de hygiëne, service en nazorg?
  • Is er een duidelijke klachtenafhandeling?

Nog altijd werkt de EchtHaar Kliniek volgens de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001-2008.

Vergoedingen

De tijd van eindeloos declareren bij verzekeraars ligt definitief achter ons. We zijn zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor onze ziektekosten. Veelal is haarverlies geen gevolg van een ziekte en leidt het niet tot psychisch lijden, waardoor de kosten van een haarreconstructie niet tot de buitengewone ziektekosten worden gerekend. Daarom is de haarreconstructie alleen fiscaal aftrekbaar wanneer er sprake is van een medische indicatie of wanneer er sprake is van psychisch lijden. De vergoedingen verschillen sterk per verzekeraar en wij adviseren u daarover vooraf te laten informeren om teleurstellingen te voorkomen.