Tara

Ervaring van Tara

"Tara werd zo blij dat ze direct een foto op facebook heeft gezet"

 

Foto Tara

“Ooit was haar haar zó mooi. “Oh, kon het maar altijd zo blijven,’ zuchtte Tara toen nog. Maar helaas. Haar haar begon uit te vallen en het werd dunner en dunner. Wat Tara nog het meest frustreert is, dat ze nooit heeft kunnen achterhalen wat de oorzaak van haar haaruitval is. Dit proces van haarverlies begon zo rond haar 14e .”

Zeven jaar geleden besluit ze om echt iets aan haar dunne haar te gaan doen. Ze laat bloed prikken om haar gezondheid te controleren, ze slikt vitamines, ze bezoekt een dermatoloog. Het brengt haar haar niet terug.

Ze gaat poeders gebruiken om het haar aan de aanzet wat voller te laten lijken. Ook hair extensions worden gezet, maar juist bovenop haar hoofd heeft ze dun haar en dat lossen extensions ook niet op. Het is het allemaal niet. Met name wanneer Tara uit gaat in het weekend, is haar kapsel een bron van frustratie. “Ik werd er zo verdrietig van als ik naar mezelf keek in de spiegel. Mijn familie troostte me en zei dat het wel meeviel. Maar ik kampte nu eenmaal met dat gevoel en daar doe je niks tegen.”

Ze komt bij EchtHaar Kliniek en ziet de natuurlijke oplossingen tegen kaalheid. Na een aantal weken is ze zelf de gelukkige draagster van een haarreconstructie. Op de dag dat ze haar haarwerk gaat ophalen, wordt het mooi in model geknipt en gekruld. “Het zag er geweldig uit. Ik was zo enthousiast dat ik meteen een foto op facebook zette. Je raadt het nooit, maar een bekende van me die ik zeker twee jaar niet gesproken had, zei: “Wat doe jij tegenwoordig met je haar? Het zit geweldig!”

Foto Tara 2

IK WAS ZO ENTHOUSIAST DAT IK METEEN EEN FOTO OP FACEBOOK ZETTE 

Terug naar ervaringen