Kormanuth

Ervaring van Kormanuth

"Kormanuth is ontzettend blij met zijn nieuwe haar"

 

Kormanuth

“Een driejarig meisje vliegt op haar vader af en roept: “Papa! Haar!” Kormanuth glimlacht bij de herinnering. “Mijn dochter herkende mij nog toen ze me voor het eerst met vol haar zag. Voor mij het bewijs dat mijn zwarte krullen perfect bij me passen. Ik werd er heel blij van,” vertelt hij.”

Kormanuth draagt een vaste haarreconstructie van EchtHaar Kliniek. EchtHaar belooft mensen weer te laten stralen met een natuurlijke haaraanvulling. “Oh ja, dat is zeker zo. Mijn nieuwe haar laat me nog steeds stralen. Ik merk zelfs niet eens meer dat het mijn eigen haar niet is,” vertelt Kormanuth.
Toen hij in de twintig was, begon het haarverlies. Zijn zwarte, dikke krullen begonnen uit te vallen totdat er een grote kale plek op zijn kruin ontstond. Akelig voelde Kormanuth zich. “Haarverlies is niet niks. Je kunt het echt niet vergelijken met een pukkeltje dat je ergens hebt. Ik voelde me zo incompleet. Ik ging steeds vaker petjes dragen om mijn kale plek te bedekken.”

Op een gegeven moment schoor Kormanuth al zijn resterende haar maar weg. “Maar dat was toch ook geen definitieve oplossing. Ik was aan mijn zwarte krullen gehecht en die miste ik zo. Bovendien kostte het me ook veel tijd om dit goed bij te houden.”
Totdat Kormanuth op internet een filmpje ziet van de oplossingen van EchtHaar Kliniek. Dit lijkt hem dé oplossing. Na een uitgebreid informatieconsult waarin hem alle mogelijkheden worden uitgelegd, wordt een behandelplan opgesteld. Ook laat hij wat haar achter, zodat zijn nieuwe haar met dezelfde eigenschappen kon worden nagemaakt.

Kormanuth

Na een paar weken is zijn nieuwe haar klaar. Kormanuth is er ontzettend blij mee. “Ik voel me er veel zelfverzekerder door.”
“Ik heb niet meer het idee dat ik mezelf moet bedekken. Ik kan mijn haar weer laten zien. Dat is zo fijn. Mijn vrouw zei direct dat ze me er veel jonger uit vond zien. Nou, dat gaf me echt een boost.”

Kormanuth wil graag nog wat toevoegen aan dit verhaal. Hij wil iedereen laten weten, dat hij op een ontzettend plezierige manier is behandeld bij EchtHaar Kliniek. “De medewerkers omringen je met alle aandacht en doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat het fijn is voor je. Dat vind ik heel prettig.”

IK BEN ONTZETTEND BLIJ MET MIJN NIEUWE HAAR

Wilt u meer weten over hoe wij Kormanuth hebben geholpen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Vraag een gratis brochure aan! 

Terug naar ervaringen