Slide

Haarwerken

VAN ECHT HAAR VOOR VROUWEN

HAARWERKEN VROUWEN

Haaruitval is voor vrouwen misschien nog wel ernstiger dan voor mannen. Gelukkig hebben wij speciaal voor vrouwen gemaakt haarwerken: de haarreconstructie. Deze ” Haarwerken Vrouwen ” zitten comfortabel, zijn niet van echt te onderscheiden én u krijgt ook nog eens 4 Haarunits, voor de prijs van 1! Uiteraard staan onze specialisten voor u klaar om u meer te vertellen over onze haarwerken voor vrouwen. U kunt nu ook haarreconstructies laten maken van Europees haar!

Uw unieke haarreconstructie

U bent dus zeker niet de enige met haaruitval en het is niks om raar van op te kijken. Vroeger was het een kwaal waarmee vrouwen simpelweg mee moesten leven. Dat is gelukkig niet meer het geval! Onze haarreconstructie is niet te onderscheiden is van echt haar. Gemaakt van authentiek premium haar en dus van hoogwaardige duurzame kwaliteit, die ook nog eens comfortabel zit! Lees het rustig door in onze gratis brochure!

Vraag de Haarstukken Vrouwen Brochure aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
 • Indien gewenst kunt u een foto van uw huidige kapsel sturen. Zo kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  Waarom EchtHaar Kliniek

  Beoordelingen

  Onze kwaliteiten

  • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
  • 4 Haarunits voor de prijs van 1
  • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
  • Eigen productie van Premium Haar
  • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
  • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
  • Privacy gewaarborgd
  • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
  • Hoge klanttevredenheid
  • Centraal gelegen in Nederland

  Nieuw: Haarwerken Vrouwen met Europees Haar

  Sinds kort bieden wij ook haarwerken voor vrouwen aan, gemaakt van 100% onbehandeld Europees haar. Deze haarreconstructie is een zeer speciaal product, vanwege de exclusieve eigenschappen en de zeldzaamheid van Europees haar. Als u bijvoorbeeld blond haar heeft, dan biedt Europees haar de beste kwaliteit voor een natuurgetrouwe oplossing. Bekijk het ervaringsverhaal van Tara voor een voorbeeld van een haarreconstructie van Europees Haar. Indien u een haarreconstructie van Europees haar wil laten maken moet u er wel rekening mee houden dat de prijzen hoger liggen dan bij gebruik van Aziatisch haar. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen. 

  Geniet van vol haar
  binnen 4 tot 6 weken

  Onze oplossingen tegen haarverlies en kale plekken op het hoofd zijn pijnloos en zonder operatie door middel van onze haarwerken vrouwen. Voor meer informatie kunt u de gratis brochure aanvragen. Binnen 4-6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor vrouwen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

  *  Bij spoedopdracht

  Haarwerken Vrouwen – Hoe werkt het?

  _DSC1507

  Tara: nog nooit zo enthousiast over mijn haar geweest!

  Sinds haar veertiende valt het haar van Tara al uit. Het werd steeds dunner en dunner, zonder een duidelijke reden. Daarom besloot ze na jaren actie te gaan ondernemen. Bloed prikken, vitamines slikken en zelfs de dermatoloog bezoeken: niks mocht baten. Uiteindelijk is op zoek gegaan naar een haarwerk en kwam zo bij ons terecht. Op de dag dat ze haar haarwerk gaat ophalen, wordt het mooi in model geknipt en gekruld. Tara: “Het zag er geweldig uit. Ik was zo enthousiast dat ik meteen een foto op facebook zette. Je raadt het nooit, maar een bekende van me die ik zeker twee jaar niet gesproken had, zei: “Wat doe jij tegenwoordig met je haar? Het zit geweldig!”. Lees Tara’s ervaring op de website!

  ahaar3

  Cordella: Alleen EchtHaar Kliniek kon mijn kroeshaar namaken!

  Cordella heeft altijd een enorme bos krullen gehad, maar rond haar veertigste begon het langzaamaan uit te vallen. Uiteraard vond ze dit een verschrikkelijke ervaring, vooral bij het haren wassen. “Dan kamde ik complete plukken haar mee…”, vertelt ze ons. Helaas mocht geen enkele medische ingreep de oplossing bieden. Na een korte zoektocht op internet stuitte Cordella op onze website en besloot contact met ons op te nemen. “Ik zou iedereen van Anglo-Amerikaanse afkomst op EchtHaar Kliniek willen wijzen. En ik kan het kammen, sprayen, ermee slapen, het blijft prachtig!” vertelt Cordella enthousiast. Lees haar volledige verhaal nu online!