Haarwerken

VAN ECHT HAAR VOOR VROUWEN

Haarwerken – Vrouwen

Heeft u last van haaruitval of dunner haal en bent u geïnteresseerd in een van onze haarwerken? Als u het gewend bent om een grote bos haren te hebben, dan kan het even ongemakkelijk aanvoelen als dat afneemt. Haaruitval is voor vrouwen misschien nog wel ernstiger dan voor mannen. Dit kan er mee te maken hebben dat het minder vaak voorkomt dan bij mij mannen en dus sneller opvalt. Echter is haaruitval of dun haar bij vrouwen verre van uniek. Zo’n 40% van de vrouwen in Nederland krijgt te maken met vroegtijdig haaruitval of dun haar. Dan resteert de vraag: ja maar waarom dan EchtHaar kliniek? Simpel. Het voordeel is dat ons systeem van 4 units uitermate aantrekkelijk geprijsd is. Vergeleken is de prijs-kwaliteit van EchtHaar kliniek de beste die je kan vinden. 

Vernieuwde brochure

U bent dus zeker niet de enige met haaruitval en het is niks om raar van op te kijken. Vooral niet in dit tijdperk en opties zoals EchtHaar. Vroeger was het een kwaal waarmee vrouwen simpelweg mee moestten leven. Dat is gelukkig niet meer het geval en dat komt door nieuw  haar dat niet te onderscheiden is van het eigen haar. De haarwerken van EchtHaar zijn van authentiek Europees haar en van hoogwaardige duurzame kwaliteit gemaakt.De haarwerken worden naar de situatie gemaakt en is dus géén semi-maatwerk. Zo krijgt elke vrouw exact wat zij nodig heeft. Vandaar dat vrouwen jarenlang terugkomen voor de haarwerken die wij leveren. Haarwerken waarop u trots mag zijn, dat zijn wij namelijk ook.   In ons geheel vernieuwde brochure kunt u alles op uw gemak nalezen over onze unieke haarwerken. Voor andere vragen over haaruitval of kale plekken kunt u eveneens de brochure raadplegen.

Vraag de haarwerken vrouwen brochure nu aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

Waarom EchtHaar Kliniek

Beoordelingen

Onze Kwaliteiten

 • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
 • Op uw maat gemaakt, van 100% echt Europees haar
 • Eigen productie
 • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
 • Systemen van 1-4 toevoegingen
 • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
 • Privacy gewaarborgd
 • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
 • Hoge klanttevredenheid
 • Centraal gelegen in Nederland

Voor iedereen passende haarwerken

Wij hebben veel ervaring met haarwerken voor verschillende doelgroepen. Vrouwen kunnen bij ons terecht voor geoptimaliseerde haarwerken. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw haar en leggen de experts van Echt Haar met jarenlange ervaring u de verschillende mogelijkheden uit. Ook voor mensen die te maken krijgen met haaruitval als gevolg van chemotherapie hebben wij veel ervaring. Wij gaan tot het uiterste om een passende oplossing voor u te realiseren en haarwerken op maat te maken.

Geniet van Vol Haar binnen 6 weken!

Onze oplossingen tegen haarverlies en kale plekken op het hoofd zijn pijnloos en zonder operatie door middel van onze haarwerken. Voor meer informatie kunt u de gratis brochure aanvragen. Binnen 6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor vrouwen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

*  Bij spoedopdracht