Cordella

Ervaring van Cordella

"“Niemand kon mijn kroeshaar namaken – EchtHaar Kliniek wel”"

 

“Ik had altijd een enorme bos krullen. Maar rond mijn veertigste ontstond een kale plek die steeds groter werd. Ik vond het verschrikkelijk. Met name wanneer ik mijn haar waste. Dan kamde ik complete plukken haar mee,” vertelt ze. De dokter heeft er geen oplossing voor. Vitamine B slikken helpt ook niet.

Natuurlijk echt haar
Haar kaalheid breidt zich almaar verder uit. Bij de drogist koopt de nagelstyliste zwarte spray, waarmee ze de kale witte hoofdhuid zwart spuit. Op afstand verdoezelt dat haar kaalheid iets, maar wanneer je dichtbij komt zie je de kale plek duidelijk. Afschuwelijk! Diverse pruiken probeert Cordella, maar niks lijkt op wat het moet lijken. Sowieso niet omdat kroeshaar lastig te imiteren valt. En ook niet omdat alle pruiken die ze probeert van synthetisch materiaal zijn. Zulke pruiken broeien bij de minste of geringste temperatuurstijging al akelig op je hoofd dus comfortabel is nep haar al helemaal niet.
Een keer lijkt Cordella dichtbij een oplossing, wanneer ze op uitnodiging van een kennis naar een salon gaat voor maatwerk haar. Maar ook hier kunnen ze haar geen kroeshaar teruggeven. Met een hangend hoofd gaat Cordella huiswaarts. Alle hoop lijkt nu verdwenen, tot ze googelt en EchtHaar Kliniek op internet vindt. Een kort telefoongesprek geeft haar duidelijkheid: EchtHaar Kliniek verzorgt haarreconstructies van echt haar en kan ook haaraanvullingen van kroezend haar maken!

Persoonlijk behandelplan
In rap Nederlands vertelt Cordella hoe het vervolgens ging. Ze gaat op informatieconsult, ontvangt hier nuttige, op haar persoonlijk afgestemde informatie, zodat ze precies weet wat haar mogelijkheden zijn. Direct besluit Cordella om voor EchtHaar Kliniek te kiezen. En tot vandaag heeft ze er geen spijt van. Ook de professionele manier van werken volgens een persoonlijk behandelplan bevalt haar uitstekend.
Met haar nieuwe haar heeft Cordella haar zelfvertrouwen weer terug. Ze draagt haar haarreconstructie met flair en veel plezier, het is exact het model dat ze had aangegeven te willen hebben. “Zelfs toen het in juni bijna 41 graden was, ging het goed. Ik dacht: ‘Oh help hoe ga ik die hitte overleven met mijn haar.’ Maar niks ervan. Ik zweette niet meer dan anderen. Ik zou iedereen van Anglo-Amerikaanse afkomst op EchtHaar Kliniek willen wijzen. En ik kan het kammen, sprayen, ermee slapen, het blijft prachtig!” vertelt Cordella enthousiast.
Ook de mensen in haar omgeving reageren positief. De mooiste reactie is nog, wanneer ze een internationale beauty-beurs bezoekt. Op een stand met haarwerken wordt ze uitgenodigd om een haarstuk te proberen. “Ik draag al een haarreconstructie, zien jullie dat dan niet?” merkt ze op tegen de standbemanning die toch zeker wel geoefende ogen moeten hebben. Het was hen niet opgevallen. En met de woorden: “Wat ziet jouw haar er keurig uit. Onze complimenten!” gaat Cordella opgetogen weer naar huis.

IK BEN ONTZETTEND BLIJ MET MIJN NIEUWE HAAR

Wilt u meer weten over hoe wij Kormanuth hebben geholpen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Vraag een gratis brochure aan! 

Terug naar ervaringen