Inhammen bij mannen

Inhammen bij Mannen

Haarreconstructie: de meest passende én
onzichtbare oplossing!
Haarreconstructie: de meest passende én onzichtbare oplossing!

HET BEGIN VAN KAALHEID. VAAK GENETISCH BEPAALD EN ERFELIJK.

INHAMMEN BIJ MANNEN

Vaak komt kaalheid bij mannen op een hogere volwassene leeftijd. Kaalheid begint bij mannen echter bij inhammen op een jong volwassene leeftijd. Ongeveer 40% van de Nederlandse mannen heeft last van inhammen en dit zorgt dan ook vaak voor grote onzekerheid of ergernis. Vaak is het ontstaan van haarverlies genetisch bepaald en onvermijdelijk. In andere woorden, we spreken van erfelijk haarverlies. Toch zijn er een aantal acties die een man kan ondernemen om haarverlies een beetje af te remmen en daarmee ook inhammen.

INHAMMEN BIJ MANNEN

De vroegste indicator van androgene of genetische kaalheid zijn meestal inhammen. Bij genetische kaalheid zal de haarlijn uiteindelijk terugvallen tot de denkbeeldige lijn tussen de oren. De kruin van het hoofd is kaal, maar het haar op de achterkant van het hoofd en rond de oren blijft bestaan.

Het hormoon DHT, dat door androgenen wordt geproduceerd, zorgt ervoor dat het haar geleidelijk uitvalt. De haarlijn bij de slapen en op het voorhoofd van mannen begint omhoog te gaan naarmate het proces vordert. Tegelijkertijd kan ook de kruin kaal worden. In 15% van de gevallen treedt de laatste fase in, waarin een ring van haar overblijft.

Oorzaken Inhammen:

• Erfelijke kaalheid
• Genetische invloeden
• Stress
• Tekort aan ijzer
• Tekort aan mineralen

inhammen bij mannen

Kapsels voor mannen met inhammen

De eerste tijdelijke oplossing is het nemen van de juiste kapsel. Dit kan een kapsel zijn dat de inhammen bedekt. Met de juiste kapsel kunnen mannen hun inhammen prima bedekken. Wat een man ook kan doen is een kapsel nemen dat de inhammen koestert. Wat bedoelen we daarmee? Nou, er zijn zelfs kapsel die beter staan bij mannen met inhammen, dan bij mannen zonder inhammen. Probeer uw haar bijvoorbeeld te stijlen zodat het langer boven op is en kort achter en aan de zijkanten is.

 

Langer bovenop

Wanneer je het haar bovenop langer draagt kun je het schuin naar achteren of opzij dragen waardoor de inhammen juist voor meer dynamiek zorgen. Zo kun je ook met inhammen een trotse uitstraling hebben.

 

De nonchalante look

Wanneer je je haar meer nonchalant draagt kun je je inhammen bedekken. Door producten te gebruiken die je haar meer textuur geven en een natuurlijke uitstraling, kun je een nonchalante look goed stijlen. Hierdoor zal je haaruitval veel minder of zelfs helemaal niet te zien zijn. Vraag je kapper om een dergelijke look.

 

Geef je haar meer volume

Door je haar meer volume te geven zal haaruitval of je inhammen minder te zien zijn. Vooral als je voor een nonchalante look gaat. Dit kan bijvoorbeeld door je haar te föhnen. Door je haar te föhnen maak je je haar warm en droog, waardoor het meer volume krijgt. Voor het meeste volume föhn je je haar tegen de richting van je haargroei in. Daarna föhn je het weer terug. Eindig altijd met de koudste stand van de föhn. Anders zal de opgebouwde volume weer inzakken. Daarnaast is het belangrijk om de juiste haarproducten te gebruiken. Producten met een sterke hold aangeraden.

DE BLIJVENDE OPLOSSING: HAARRECONSTRUCTIE

U heeft geconstateerd dat u last heeft van deze haarziekten en u bent al bij de dokter geweest om vast te laten stellen? Dan hebben wij een geschikte oplossing voor uw haaruitval. Onze haarreconstructies worden volledig op maat gemaakt. Tijdens een eerste informatieconsult onderzoeken en analyseren wij uw haar microscopisch op lengte, dikte, krulling en kleur. We leggen u vervolgens de verschillende mogelijkheden uit. Gezamenlijk komen we dan tot een persoonlijk behandelplan en kunnen we gaan beginnen met het reconstrueren van uw kapsel. Na dit moment kunt u binnen 6 weken weer genieten van een vol kapsel; uw kapsel!

Met uw nieuwe kapsel kunt u zich vrij  en comfortabel bewegen. Sporten, zwemmen, fietsen en andere activiteiten vormen geen enkel probleem. U kunt zelfs douchen met uw nieuwe haar. Na een douche of een flinke regenbui kamt u uw haar met enkele streken moeiteloos in model. Zorgeloos en zelfbewust weer alles doen wat u graag wilt!

Gratis brochure Aanvragen

Wilt u graag weer een mooi kapsel, wat niet van echt te onderscheiden is? De onzichtbare haarreconstructies van Echt Haar Kliniek bieden een blijvende oplossing, waardoor u weer met een zelfverzekerd gevoel de deur uit gaat.  U kunt nu geheel vrijblijvend een gratis brochure aanvragen.

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Waarom

EchtHaar Kliniek

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland

Meer over inhammen