Cliëntenservice

Medewerker cliëntenservice

Sander

Als medewerker van de cliëntenservice zet ik mij graag in om mensen met een haarprobleem enthousiast te vertellen wat wij doen en waar we voor staan. Ook probeer ik, met mijn kennis over haarreconstructies, oplossingen te bieden die zij zelf misschien nog niet voor mogelijk hielden. Mijn voldoening haal ik uit het vrolijk maar correct te woord staan van onze cliënten.

Administratief Medewerker

Jeffrey

Hoewel de meeste cliënten mij niet zullen kennen, zorg ik er achter de schermen voor dat alles administratief op rolletjes loopt bij de EchtHaar Kliniek. Hierdoor kunnen onze haarspecialisten zich optimaal op hun werk focussen en de best mogelijke zorg geven.

Medewerker cliëntenservice

Oscar

Op de achtergrond en aan de telefoon werk ik eraan om alles soepeltjes te laten verlopen. Ik haal veel plezier aan het helpen van onze clienten en om alles zo goed mogelijk met iedereen af te stemmen. Of het nou gaat om het doorverbinden van een client met een van onze specialisten of het bijhouden en controleren van alle vervolg afspraken. Als de klanten en specialisten niet tegen rariteiten aanlopen of mij nodig hebben om iets op te lossen doe ik mijn werk goed en ga ik iedere middag met een tevreden gevoel de deur uit.