Kennismaking

Welkom bij EchtHaar

Kennismaking

Als oprichter van de EchtHaar Kliniek heb ik misschien wel één van de mooiste banen die er bestaat. Niet alleen omdat ik mijn werk met eindeloos plezier doe, maar vooral omdat ik de kans krijg om mensen te helpen. Op een manier die veel verder gaat dan alleen het aanpassen van iemands uiterlijk. Want door een cliënt weer echt haar te geven, krijgt deze ook nieuw zelfvertrouwen, een positiever zelfbeeld en simpelweg meer plezier in het leven.

Daarbij vind ik een persoonlijke begeleiding, goed advies en kwaliteit erg belangrijk. Zo stellen we bij de EchtHaar Kliniek strenge eisen aan al het haar dat we gebruiken om er zeker van
te zijn dat een haarreconstructie niet van het eigen haar te onderscheiden is en iemand hier zo lang mogelijk plezier van heeft.

Daarnaast nemen we bij de EchtHaar Kliniek nog echt de tijd voor onze cliënten, staat er een deskundig team van haarspecialisten klaar en bieden we een hoge mate van privacy. Ik nodig u dan ook graag uit om met ons kennis te komen maken wanneer u te maken heeft met haaruitval of kaalheid en hier een oplossing voor zoekt. Samen zorgen we ervoor dat u weer kunt stralen!

Mario Bon
Oprichter EchtHaar Kliniek