Slide

Haarstukken

VAN ECHT HAAR VOOR VROUWEN

Haarstukken Vrouwen

Onze Haarstukken voor vrouwen worden voor iedereen uniek op maat gemaakt en is niet van echt haar te onderscheiden! Wij noemen onze ‘Haarstukken Vrouwen’ ook wel de haarreconstructie. Gemaakt van 100% Echt Haar en aangebracht op een vocht- en luchtdoorlatende laag. Onze haarstukken zullen uw hoofdhuid niet irriteren.

Vernieuwde brochure

U wilt graag meer informatie over onze haarstukken of over onze dienstverlening? Vraag onze gratis brochure aan! In de brochure geven wij u graag meer uitleg over ons, onze haarstukken en onze werkwijze. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, daarom ontvangt al onze informatie enkel in een blanco envelop.

Vraag de Haarstukken Vrouwen Brochure aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

Waarom EchtHaar Kliniek

Beoordelingen

Onze kwaliteiten

 • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
 • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
 • Eigen productie
 • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
 • Systemen van 1-4 toevoegingen
 • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
 • Privacy gewaarborgd
 • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
 • Hoge klanttevredenheid
 • Centraal gelegen in Nederland

Haarstukken Vrouwen – Perfect passend voor vrouwen

Wij hebben veel ervaring met haarstukken vrouwen, haarwerken en haaraanvullingen voor verschillende doelgroepen. Vrouwen met haarproblemen en vroegtijdig haarverlies kunnen bij ons terecht. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw haar en leggen wij u de verschillende mogelijkheden uit. Ook voor vrouwen die te maken krijgen met haaruitval als gevolg van chemotherapie hebben wij veel ervaring. Wij van Echt Haar gaan samen met onze haar-experts tot het uiterste om een passende oplossing voor u te realiseren.

Geniet van Vol Echt Haar binnen 6 weken!

Onze oplossingen tegen haarverlies en kale plekken op het hoofd zijn pijnloos en zonder operatie. Binnen 6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mensen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

*  Bij spoedopdracht

Haarstukken Vrouwen – Wat is dat?

ahaar3

Cordella: Mijn kroeshaar perfect nagemaakt!

Ze heeft altijd een prachtige bos krullen gehad, maar helaas begon haar haar langzaam uit te vallen vanaf haar veertigste. Tijdens het haren wassen merkte ze zelfs dat er hele plukken haar los kwamen. “Verschrikkelijk!”, zegt Cordella tijdens haar intakegesprek met ons. Na wat googelen kwam ze al snel uit bij ons en nadat zij de brochure aandachtig had gelezen hakte ze de knoop door. Wij mochten haar haar reconstrueren! Lees haar ervaring verder online op de website!

tara

Tara: Na jaren van haaruitval kan ik eindelijk weer lachen!

Als jongedame ervaarde Tara al haaruitval en dat ging van kwaad tot erger. Na allerlei opties, zoals vitamines slikken en een dermatoloog bezoeken, besloot ze om eens contact met ons op te nemen. Na een prettige intake en het zorgvuldig analyseren van haar haar besloot Tara dat wij haar haarreconstructie mochten gaan maken. Tara: “Het zag er geweldig uit. Ik was zo enthousiast dat ik meteen een foto op facebook zette!” Lees Tara’s ervaring op de website!