dun haar mannen

Haarstukken Mannen

Haarreconstructie: de meest passende én
onzichtbare oplossing!
Haarreconstructie: de meest passende én onzichtbare oplossing!

Haarstukken Mannen

Onze haarstukken voor mannen worden voor alle heren uniek op maat gemaakt en is niet van echt haar te onderscheiden! Wij noemen onze haarstukken voor mannen, of kortweg Haarstukken Mannen, ook wel de haarreconstructie. Gemaakt van 100% Echt Haar en aangebracht op een vocht- en luchtdoorlatende laag. Onze haarstukken mannen worden in een pakket van 4 units voor u gemaakt, zodat uw haar er voortaan piekfijn uit ziet. Het is nu ook mogelijk om uw haarstuk te laten maken van Europees haar!

Vernieuwde brochure

U wilt graag meer informatie over onze haarstukken voor manne? Of bent u benieuwd naar eerdere ervaringen of over ons als kliniek? Daarvoor hebben wij de geheel vernieuwde én gratis brochure ontwikkeld! In de brochure geven wij u graag meer uitleg over ons, onze haarstukken mannen en onze werkwijze. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, daarom ontvangt al onze informatie enkel in een blanco envelop.

Vraag de haarstukken brochure aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
 • Indien gewenst kunt u een foto van uw huidige kapsel sturen. Zo kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  Waarom EchtHaar Kliniek

  Beoordelingen

  Onze kwaliteiten

  • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
  • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
  • Eigen productie
  • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
  • Systemen van 1-4 toevoegingen
  • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
  • Privacy gewaarborgd
  • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
  • Hoge klanttevredenheid
  • Centraal gelegen in Nederland

  Nieuw: Haarwerken Mannen met Europees Haar

  Sinds kort bieden wij ook haarwerken voor mannen aan, gemaakt van 100% onbehandeld Europees haar. Deze haarreconstructie is een zeer speciaal product, vanwege de exclusieve eigenschappen en de zeldzaamheid van Europees haar. Europees haar biedt de beste kwaliteit voor een natuurgetrouwe oplossing. Bekijk het ervaringsverhaal van Kormanuth  voor een voorbeeld van een haarreconstructie van Europees Haar. 

  Geniet van vol haar
  binnen 4 tot 6 weken

  Onze oplossingen tegen haarverlies en kale plekken op het hoofd zijn pijnloos en zonder operatie door middel van onze haarwerken mannen. Voor meer informatie kunt u de gratis brochure aanvragen. Binnen 4-6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mannen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

  *  Bij spoedopdracht

  Dun Haar Mannen

  Authentiek Europees Premium Hair

  Wij werken enkel met Europees Premium Hair. Onze leveranciers en haarwerken worden zeer zorgvuldig gezocht en beoordeeld om u de beste kwaliteit haarwerken te kunnen leveren. Door het gebruik van Europees haar is uw nieuwe haarstukken niet van echt te onderscheiden. Daarnaast zit het ook nog eens extra comfortabel! 

  Kormanuth

  Haarstukken mannen – Verleden tijd met uw exacte kopie

  Wij maken uw haarstukken handmatig en met echt haar nagenoeg exact na. Hierbij houden wij rekening met kleur, lengte, krulling en dikte zoals u dat wenst. Daarom onderzoeken wij uw eigen haar, eventueel door middel van foto’s. Daarna bevestigen wij uw haarstukken op een speciaal netje waar uw eigen haren doorheen worden getrokken. Lees de nieuwe brochure!