Haarstukken Mannen

Haarreconstructie: de meest passende én
onzichtbare oplossing!
Haarreconstructie: de meest passende én onzichtbare oplossing!

Haarstukken Mannen

Onze haarstukken voor mannen worden voor alle heren uniek op maat gemaakt en is niet van echt haar te onderscheiden! Wij noemen onze haarstukken voor mannen, of kortweg Haarstukken Mannen, ook wel de haarreconstructie. Gemaakt van 100% Echt Haar en aangebracht op een vocht- en luchtdoorlatende laag. Onze haarstukken mannen worden in een pakket van 4 units voor u gemaakt, zodat uw haar er voortaan piekfijn uit ziet. Het is nu ook mogelijk om uw haarstuk te laten maken van Europees haar!

Vernieuwde brochure

U wilt graag meer informatie over onze haarstukken voor manne? Of bent u benieuwd naar eerdere ervaringen of over ons als kliniek? Daarvoor hebben wij de geheel vernieuwde én gratis brochure ontwikkeld! In de brochure geven wij u graag meer uitleg over ons, onze haarstukken mannen en onze werkwijze. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, daarom ontvangt al onze informatie enkel in een blanco envelop.

Vraag de haarstukken brochure aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
  De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.

Waarom EchtHaar Kliniek

Beoordelingen

Onze kwaliteiten

 • Al 19 jaar dé specialist van Nederland
 • Op uw maat gemaakt, van 100% echt haar
 • Eigen productie
 • Nieuwste technieken & beste kwaliteit
 • Systemen van 1-4 toevoegingen
 • Haar dat niet van eigen haar te onderscheiden is
 • Privacy gewaarborgd
 • Nieuw haar binnen 4 tot 6 weken
 • Hoge klanttevredenheid
 • Centraal gelegen in Nederland

Haarstukken Mannen – Passend voor iedereen

Wij hebben veel ervaring met haarstukken mannen, haarwerken en haaraanvullingen voor verschillende doelgroepen. Mannen met haarproblemen en vroegtijdig haarverlies kunnen bij ons terecht. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw haar en leggen wij u de verschillende mogelijkheden uit. Ook voor mannen die te maken krijgen met haaruitval als gevolg van chemotherapie hebben wij veel ervaring. Wij van Echt Haar gaan samen met onze haar-experts tot het uiterste om een passende oplossing voor u te realiseren.

Geniet van Vol Echt Haar binnen 6 weken!

Onze oplossingen tegen haarverlies en kale plekken op het hoofd zijn pijnloos en zonder operatie. Binnen 6 weken * heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mensen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

*  Bij spoedopdracht