Haarreconstructie mannen

Blijvende oplossingen voor haaruitval, inhammen of kaalheid

Haarreconstructie mannen

Haaruitval en inhammen zijn een probleem waar maar liefst 95% van de mannen vroeg of laat mee te maken krijgt. Meest voorkomende vorm van haarverlies bij mannen is alopecia androgenetica, een erfelijke haaruitval bij mannen. Voor veel mannen met haaruitval is het lastig om een geschikte oplossing te vinden voor hun haarprobleem. Bij vergevorderde vormen van alopecia androgenetica (kaalheid bij mannen) hebben verschillende geneesmiddelen bewezen geen effect te hebben. Stop daarom met zulke dure haargroeimiddeltjes!

Heeft u te maken met meer dan 30 tot 40% haarverlies dan hebben wij een effectieve oplossing voor u: de haarreconstructie.

Haaruitval bij mannen

De EchtHaar Kliniek biedt voor mannen met ongewenst haarverlies en haaruitval een unieke oplossing die niet van het eigen haar is te onderscheiden. De behandeling is geheel pijnloos, zonder medische risico’s of operaties. Binnen 6 weken heeft u uw haar weer volledig terug, alsof u nooit last heeft gehad van haaruitval.

Onze unieke haarreconstructie

EchtHaar Kliniek heeft deze innovatieve methode zelf ontwikkeld. Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van een zeer dun vlies dat werkt als een tweede hoofdhuid. Op dit vlies injecteren wij de haren zodat het niet van echt te onderscheiden zijn. Deze laag werkt en voelt aan als een tweede huid. Onze haarreconstructies voor mannen zijn heel comfortabel en van echt haar en daardoor niet van het eigen haar te onderscheiden!

Flexibele of vaste bevestiging

Onze haarreconstructies kunt u met twee verschillende technieken laten bevestigen. Het belangrijkste onderscheid is de keus tussen een flexibele of een permanente bevestiging. Uw haarreconstructie kunt u daarna in iedere gewenste coupe laten knippen. U kiest gewoon het model dat bij u past en waar u zich goed bij voelt!

Flexibele bevestigingstechniek middels medicinale tape

Met een flexibele bevestigingstechniek kunt u uw haarunit zelf aanbrengen en verwijderen. U zet uw haarunit wekelijks met een dubbelzijdige, transparante medicinale tape vast. Bij deze bevestigingen komt u een paar keer per jaar terug voor een onderhoudsbehandeling van uw haarreconstructie. Deze techniek houdt 4-7/10 dagen, Er zijn zelfs mensen waarbij de tape 12 weken tot 3 maanden blijft zitten. Dit is afhankelijk van zuurtegraad en transpiratie en het aantal keer dat u uw haar wast.

Vaste bevestigingtechniek middels medicinale lijm

Vindt u zelf bevestigen teveel gedoe? Een vaste bevestigingsmethode is dan een hele goede uitkomst wanneer u uw nieuwe haren niet dagelijks of wekelijks zelf wilt aanbrengen. Bij deze techniek zetten we de unit (uw nieuwe haren) als een soort tweede huidlaag geheel vast op de hoofdhuid.

U moet het niet erg vinden om voor deze techniek wat eigen haar te laten verwijderen. Dit zal echter haar zijn wat toch al dun geworden is en in de komende periode allen maar minder zal worden. Daarbij laten we het geheel goede haar nog zitten. Het haar wordt ter grootte van de unit verwijderd, de hoofdhuid wordt gedesinfecteerd vervolgens worden er 2 medicinale lijmlagen aangebracht. Ten slotte wordt de unit aangebracht. De reconstructie kan zes tot 12 weken blijven zitten zonder dat u er omkijken naar heeft. Dit is afhankelijk van zuurtegraad en transpiratie en het aantal keer dat u uw haar wast. De specialist zal daarna het haar knippen en in model brengen.

Doe (weer) alles

Met onze haarreconstructies kunt u (weer) alles blijven doen zoals u dat voorheen gewend was. Sporten, zwemmen, fietsen en andere inspannende activiteiten vormen geen enkel probleem. Na iedere 6 tot 8 weken komt u terug bij de EchtHaar Kliniek voor een onderhoudsbehandeling van uw haarreconstructie.

Goed om te weten

Als u éénmaal heeft gekozen voor een bepaalde bevestigingsmethode wil dat niet zeggen dat u hier voor altijd aan vastzit. Bij alle vormen is het namelijk mogelijk om tussentijds van bevestigingsmethode te veranderen. Had u bijvoorbeeld eerst een flexibele bevestiging middels medicinale tape dan kunt u naar verloop van tijd overstappen naar een vaste permanente bevestiging middels medicinale lijm. Uiteraard ook andersom.

 

Haarreconstructie brochure aanvragen

Als u éénmaal heeft gekozen voor een bepaalde bevestigingsmethode kunt u de gratis brochure aanvragen. In deze brochure wordt meer verteld over ons, de haarreconstructie en over ervaringen van eerdere cliënten. Vraag nu geheel vrijblijvend de brochure aan!

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.
 • Indien gewenst kunt u een foto van uw huidige kapsel sturen. Zo kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   De brochure ontvangt u per post. Wij houden u daarnaast ook graag per e-mail op de hoogte van uw brochure aanvraag, aanbiedingen, voor & na vertoningen en andere diensten van de EchtHaar Kliniek. U kunt zich altijd uitschrijven op elk gewenst moment.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  EchtHaar Kliniek

  Beoordelingen

  Waarom

  EchtHaar Kliniek

  • Professioneel en deskundig consult
  • Altijd een persoonlijk behandelplan
  • Unieke oplossingen voor dames en heren
  • Haarreconstructies op maat, van echt haar
  • Helder in afspraken
  • Uw privacy is gewaarborgd
  • Systemen bestaan uit 2 of 4 units
  • Met 4 haarklinieken in Nederland altijd een kliniek bij u in de buurt