Haaruitval mannen

Last van haaruitval, inhammen of kaalheid?

Haaruitval mannen

Haaruitval en inhammen zijn een probleem waar maar liefst 95% van de mannen vroeg of laat mee te maken krijgt. Meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen is alopecia androgenetica, een erfelijke vorm van haaruitval mannen. Voor veel mannen met haaruitval is het lastig om een geschikte oplossing te vinden voor hun haarprobleem. Er wordt soms geprobeerd de inhammen of ander haarverlies te verbergen met een langer kapsel. Maar wij hebben echter de oplossing die voor iedere type man werkt: de haarreconstructie!

Haaruitval mannen

Haaruitval mannen komt vaak neer op Alopecia. Deze haarziekte zorgt er voor dat het haar begint uit te vallen en uiteindelijk kan de man geheel kaal worden. Hoewel het in de maatschappij meer is geaccepteerd dat mannen kaal worden, dan bij vrouwen, kan haaruitval bij mannen toch zorgen voor stress of onzekerheid. Een man kan vaak proberen het te verbergen met een kapsel. Bij vergevorderde vormen van alopecia androgenetica hebben geneesmiddelen, zoals finasteride en cyproteron (acetaat) bewezen geen effect. Om toch een oplossing te bieden heeft EchtHaar Kliniek de Haarreconstructie ontwikkeld. Dit is een Exacte Kopie van uw kapsel en kan als vaste oplossing worden aangeboden.

Haarreconstructie voor mannen

Onze haarreconstructies voor mannen zijn heel comfortabel en niet van het eigen haar te onderscheiden! Wij onderzoeken het haar wat nog beschikbaar is en controleren de DNA van de cliënt. Aan de hand van deze gegevens maken wij een op maat gemaakte reconstructie van uw haar. Hierdoor lijkt het sprekend op het kapsel dat u had en zit het als gegoten.

De behandeling is geheel pijnloos, zonder medische risico’s of operaties. Binnen 6 weken heeft u uw haar weer volledig terug, alsof u nooit last heeft gehad van haaruitval, kaalheid, inhammen of haarverlies.

Gratis Brochure vol informatie

Graag bereiden wij iedereen goed voor op de behandeling. Daarom hebben wij een brochure ontwikkeld waar alle informatie in wordt genoemd. Ook worden er ervaringen gedeeld van eerdere cliënten. Vraag onze uitgebreide brochure vandaag aan en lees op uw gemak over de oplossing tegen haaruitval!