Pruiken Amsterdam

Wij respecteren en waarborgen uw privacy

Pruiken Amsterdam

Woont u in de omgeving van Amsterdam en heeft u een pruik nodig?

Pruiken Amsterdam voor als u een haarprobleem heeft of lijdt aan haarverlies door chemotherapie of alopecia. EchtHaar Kliniek biedt u een unieke haaroplossing die niet van uw eigen haar is te onderscheiden. Dit noemen wij een haarreconstructie.

Onze pruiken zijn niet te onderscheiden van uw eigen haar

Pruiken kunnen een goede oplossing zijn bij haarverlies en ongewenst haaruitval. Als u wordt geconfronteerd met alopecia areata, een pleksgewijze grillige haarziekte waarbij u al uw haar kunt verliezen, dan kan een pruik soms de enige oplossing zijn. Wij van EchtHaar Kliniek weten als geen ander hoe het voelt om haar te moeten missen. Een goede pruik is onopvallend, en geeft bewegingsvrijheid en zekerheid.

De EchtHaar Kliniek gebruikt de verzamelde gegevens om haar relaties, cliënten en prospects de volgende diensten te leveren:

  • Als u via deze website een brochure of een consult aanvraagt, hebben we uw naam, e-mail en adresgegevens nodig om u de brochure toe te sturen of contact met u op te nemen voor het maken van een afspraak voor een consult.
  • Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, slaan wij uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot het gebruik van onze diensten op.
  • Indien u uw gegevens bij de EchtHaar Kliniek heeft achter gelaten, gebruiken wij uw gegevens om u middels een nieuwsbrief periodiek op de hoogte te stellen van ontwikkelingen bij de EchtHaar Kliniek. Als u liever geen nieuws meer wilt ontvangen kunt u dit bij ons per e-mail of post kenbaar maken.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Waarin onderscheiden wij ons met onze pruiken Amsterdam?

Een goede pruik voelt als uw eigen haar. Omdat we weten dat een goed resultaat belangrijk is, werken wij met de beste kwaliteit haar die er ter te verkrijgen is. Een goede pruik wordt ook vaak door beroemdheden gedragen als haarwerk maar ook als haaraanvulling.

Pruiken van Echt Haar Kliniek

EchtHaar Kliniek biedt u vele mogelijkheden: Pruiken van echt haar bij haarverlies door chemotherapie, alopecia of brandwonden. Maar ook een haarstuk bij dun haar is mogelijk. We zijn gevestigd in Amsterdam, Apeldoorn, Nunspeet en Vianen ( UTRECHT). Wij werken met de beste kwaliteit haar en zijn ISO-9001 gecertificeerd.

EchtHaar Kliniek Haaroplossing

Een haarreconstructie betekent dat u uw eigen haar terugkrijgt. Ons gespecialiseerde team gaat grondig na hoe uw haar is samengesteld qua lengte, kleur, krulling en dikte. Vervolgens wordt écht haar zo geprepareerd dat het niet te onderscheiden is van uw eigen haar. De haarspecialisten van de EchtHaar Kliniek kunnen uw haar exact namaken. Lengte, kleur, dikte en krulling blijven hetzelfde. Doordat echt haar wordt gebruikt, voelt de haarreconstructie natuurlijk en zacht aan. Onze innovatieve haarwerken worden gemaakt met een zeer dunne lucht- en vochtdoorlatende laag. Uw nieuwe haar wordt op deze tweede huid geïnjecteerd en zal daardoor niet van echt te onderscheiden zijn. De haarwerken dragen als een tweede huid en zullen nooit broeierig aanvoelen of uw hoofdhuid irriteren zoals bij pruiken, toupets of standaard haarwerken het geval is.

Met een haarreconstructie van EchtHaar Kliniek is haaruitval iets van het verleden!

Neem direct contact met ons op over een op maat gemaakte oplossing voor haaruitval of vraag onze uitgebreide brochure aan en lees op uw gemak over al onze unieke haaroplossingen of lees meer over onze unieke haarreconstructies via;