Echte pruiken

Echte pruiken

Echte pruiken nodig?

Heeft u een haarprobleem of lijdt u aan haarverlies door chemotherapie of alopecia? En heeft u echte pruiken nodig? EchtHaar Kliniek biedt u een unieke haaroplossing die niet van uw eigen haar is te onderscheiden. Dit noemen wij een haarreconstructie.

Onze echte pruiken zijn niet te onderscheiden van uw eigen haar

Echte pruiken kunnen een goede oplossing zijn bij haarverlies en ongewenst haaruitval. Als u wordt geconfronteerd met alopecia areata, een pleksgewijze grillige haarziekte waarbij u al uw haar kunt verliezen, dan kunnen echte pruiken soms de enige oplossing zijn. Wij van EchtHaar Kliniek weten als geen ander hoe het voelt om haar te moeten missen. Echt pruiken zijn onopvallend, en geven bewegingsvrijheid en zekerheid.

Waarin onderscheiden wij ons met onze echte pruiken?

Echt pruiken voelen als uw eigen haar. Omdat we weten dat een goed resultaat belangrijk is, werken wij met de beste kwaliteit haar die er ter te verkrijgen is. Echte pruiken worden ook vaak door beroemdheden gedragen als haarwerk maar ook als haaraanvulling.

Echt pruiken van EchtHaar Kliniek

EchtHaar Kliniek biedt u vele mogelijkheden: echte pruiken bij haarverlies door chemotherapie, alopecia of brandwonden. Maar ook een haarstuk bij dun haar is mogelijk. We zijn gevestigd in Amsterdam, Apeldoorn, Nunspeet en Vianen ( UTRECHT ). Wij werken met de beste kwaliteit haar en zijn ISO-9001 gecertificeerd.

EchtHaar Kliniek Haaroplossing

Een haarreconstructie betekent dat u uw eigen haar terugkrijgt. Ons gespecialiseerde team gaat grondig na hoe uw haar is samengesteld qua lengte, kleur, krulling en dikte. Vervolgens wordt écht haar zo geprepareerd dat het niet te onderscheiden is van uw eigen haar. De haarspecialisten van de EchtHaar Kliniek kunnen uw haar exact namaken. Lengte, kleur, dikte en krulling blijven hetzelfde. Doordat echt haar wordt gebruikt, voelt de haarreconstructie natuurlijk en zacht aan. Onze innovatieve haarwerken worden gemaakt met een zeer dunne lucht- en vochtdoorlatende laag. Uw nieuwe haar wordt op deze tweede huid geïnjecteerd en zal daardoor niet van echt te onderscheiden zijn. De haarwerken dragen als een tweede huid en zullen nooit broeierig aanvoelen of uw hoofdhuid irriteren zoals bij pruiken, toupets of standaard haarwerken het geval is.

Met een haarreconstructie van EchtHaar Kliniek is haaruitval iets van het verleden!

Neem direct contact met ons op over een op maat gemaakte oplossing voor haaruitval of vraag onze uitgebreide brochure aan en lees op uw gemak over al onze unieke haaroplossingen of lees meer over onze unieke haarreconstructies via;