Wegens overweldigend succes verlengd

Wegens overweldigend succes verlengd

Bent u op zoek naar een betaalbare haarreconstructie van hoge kwaliteit, dan is dit het moment om contact op te nemen met EchtHaar Kliniek! 

Wegens overweldigend succes verlengt EchtHaar Kliniek deze unieke kans t/m 30 november 2015. Hiermee wijkt EchtHaar Kliniek af van de huidige werkwijze. Zo komen we de wensen tegemoet van cliënten en relaties die met een lagere investering toch een geheel op maat gemaakte haarreconstructie willen.

Helaas! Dit aanbod was geldig t/m 30 november 2015. Vraag hier onze brochure aan zodat u op de hoogte blijft.

Éénmalig aanbod: een unieke laatste kans!

Normaal gesproken werkt EchtHaar Kliniek met een haarreconstructie waarbij u vier haarwerken (units) ontvangt. Eén unit die u aangemeten krijgt en drie reserve units. Een goede, maar behoorlijke investering. Om deze reden kunt u nu tijdelijk ook een haarreconstructie afnemen waarbij u twee op maat gemaakte units ontvangt. Eén aangemeten en één reserve unit. In dit geval is een lagere investering nodig om een haarreconstructie van topkwaliteit te krijgen!

Waarom is ons haarsysteem standaard met vier units

Een haarreconstructie is geheel persoonlijk en maatwerk en wordt tot in de kleinste details naar wens van onze cliënten gemaakt. Het maken ervan kost 4 tot 6 weken. Als u direct vier units aanschaft, hoeft u niet zo lang te wachten op een nieuw exemplaar. U heeft namelijk nog drie reserve units. Mocht er plots iets misgaan met uw haarwerk, dan heeft u dus altijd zekerheid dankzij uw reserves. Door de hoge professionaliteit van onze haarwerkers, zien de vier units die in één keer gemaakt worden er nagenoeg hetzelfde uit. Het valt de mensen in uw omgeving niet op dat u van ‘kapsel’ verandert.

Waarom nu toch tijdelijk twee units?

EchtHaar Kliniek innoveert non-stop. Onze techniek verbetert voortdurend. De levensduur van de haarwerken wordt steeds langer door de hoogstaande kwaliteit. Hierdoor kunnen we met vol vertrouwen voldoen aan de wensen van onze cliënten en relaties, namelijk; betaalbare haarreconstructies. Bij wijze van uitzondering willen we dan ook één keer afwijken van onze standaard werkwijze en bieden u tijdelijk een haarsysteem van twee units aan.

Lees meer over hoe de procedure van EchtHaar in zijn werk gaat;
haarreconstructie vrouwen
haarreconstructie mannen

Voordelen EchtHaar Kliniek

• Professioneel en deskundig consult
• We maken een individueel behandelplan
• Haarreconstructie op maat van de beste kwaliteit
• Deskundige en professionele specialisten
• ISO 9001-2008 gecertificeerd
• We zijn helder in afspraken en komen deze ook na
• Uw privacy is gewaarborgd

Dus: heeft u een haarprobleem en wilt u er vanaf? Laat deze kans niet voorbij gaan en profiteer nu van de betaalbaarheid en kwaliteit die alleen EchtHaar Kliniek u kan bieden!

Neem contact op met EchtHaar Kliniek. U kunt dit formulier invullen en wij bellen graag terug voor een telefonische intake.

Binnen de actie vallen de volgende onderdelen
1. Telefonische intake
2. Consult op één van onze klinieken waar we uw persoonlijke behandelplan opstellen
3. Een reconstructie die bestaat uit twee voor u op maat gemaakte units
4. Een afleveringsbehandeling
5. Volledige privacy
6. Gratis haarverzorgingsset t.w.v. € 39,95

verzorgingsset