Vraag&Antwoord: Resida van der Horst, haarspecialist

Vraag&Antwoord: Resida van der Horst, haarspecialist

Een regelmatig terugkerend item in onze nieuwsbrief is een verhaal van één van onze specialisten. Ons personeel werkt dagelijks met veel passie aan uw nieuwe haar en uw welbevinden. In deze rubriek wordt elke keer een nieuw aspect van onze dienstverlening uitgelicht.

In deze editie is Resida van der Horst aan het woord. Resida is haarspecialist en werkzaam in EchtHaar Kliniek, vestiging Amsterdam. Buiten haar werk om zorgt Resida met groot plezier voor haar zoontje en kun je haar regelmatig al joggend of skeelerend met de hond in het park aantreffen!

Resida, wat doe je precies bij de EchtHaar Kliniek?

“Ik werk in de functie van haarspecialist, dit houdt in dat ik tijdens consulten onze cliënten voorzie van informatie met betrekking tot aan te schaffen haarreconstructie. Ook komen cliënten daarna bij me terug op consult voor een behandelconsult waarbij ik hen compleet in de watten leg. Ik heb eerder de kappersopleiding gevolgd en het diploma voor all round kapper met succes behaald. Met deze achtergrond en passie voor het vak denk ik nu dagelijks met alle cliënten van de EchtHaar Kliniek mee.”

Wat is elke dag je uitdaging?

“Ik werk er elke dag met hart en ziel voor dat cliënten met een vertrouwd en tevreden gevoel onze kliniek weer verlaten.”

Waarin ligt jouw meerwaarde voor klanten?

“Ik kan heel goed luisteren, ben ontzettend geduldig en probeer zoveel mogelijk in oplossingen te denken. Ik denk dat dit voor cliënten heel belangrijk is, omdat het verliezen van je haar en het zoeken naar een passende methode om het probleem op te lossen vaak best gevoelig en emotioneel is.”

Zou je nog een boodschap mee willen geven voor de mensen die deze editie van Vraag&Antwoord lezen?

“Ik ben heel trots dat ik bij EchtHaar Kliniek mag werken, omdat ik zoveel mensen hun zelfvertrouwen terug kan geven. Blijf vooral terugkomen zodat we u na elke behandeling een goed en vertrouwd gevoel kunnen bezorgen. En… zegt het voort zodat we nog meer mensen met een haarprobleem kunnen laten genieten van dit gevoel!