Nieuwe haarverzorgingslijn Sence

Nieuwe haarverzorgingslijn Sence

Stijlvol, chique en toch eigentijds

Waarom “Sence”? Als basis hebben wij het woord “sense” genomen. Sense is een woord met vele betekenissen waarvan de meeste geassocieerd worden met het zintuiglijke. De producten zorgen er immers voor dat u er beter uit gaat zien en u beter in uw vel zit.

Nieuwe haarverzorgingslijn EchtHaar Kliniek

Om de verzorgingslijn iets eigens mee te geven in plaats van een algemeen woord hebben wij de naam aangepast naar “Sence” en wordt hetzelfde uitgesproken als “sense” maar heeft een diepere betekenis: “Sence” bestaat uit het begin en het einde van de 2 woorden in het Engels waar het allemaal om draait.

SELF CONFIDENCE (zelfvertrouwen)

Onze verzorgingslijn bestaat uit

* Sence Shampoo met ingebracht een extra verzorgingscrème voor een optimale reiniging en verzorging.

* Sence Conditioner met ingebracht een extra softner. Deze gebruikt u na iedere wasbeurt en geeft uw haar weer veerkracht terug.

* Sence Treatment is een intensief haarmasker die u altijd in de gehele lijn kunt toevoegen. Sence Treatment gebruikt u voor lang haar of wat droog geworden haar eens per 2 – 4 weken om deze intensief te behandelen.

* Sence Cleaner is om lijmresten van de hoofdhuid te verwijderen. Verbeterd spraypompje zorgt ervoor dat dit nog egaler in te sprayen is en voorkomt hierdoor dat u onnodig veel gebruikt.

Goede haarverzorging extra belangrijk

Wanneer u een haarreconstructie heeft dan is een goede haarverzorging extra belangrijk. Zo heeft u optimaal profijt van uw “nieuwe” haren. Om 100% recht te doen aan uw haar, adviseren wij gebruik te maken van onze nieuwe en verbeterde haarverzorgingslijn.

Wilt u meer weten? Belt u ons op 0341 – 42 41 30 zodat wij u kunnen adviseren welke haarverzorgingsproducten u het beste kunt gebruiken. Binnenkort kunt u de verzorgingsproducten ook online via onze nieuwe webshop aanschaffen.