Metamorfose van Tamara

Metamorfose van Tamara

Ik voel me weer vrouwelijk en mezelf..Tamara

Haar verhaal

Tamara Veldhoen verloor op vrij jonge leeftijd een deel van haar haren na de bestraling van een hersentumor in 2008. Na deze heftige periode ging Tamara op zoek naar een oplossing om het kale gedeelte net boven haar voorhoofd te laten herstellen door middel van een haarreconstructie. Via internet kwam ze bij de EchtHaar Kliniek terecht.

Ik had inmiddels zoveel meegemaakt dat ik het niet lastig vond om bij de kliniek aan te kloppen. Het gevoel ‘normaal’ te willen zijn was voor mij het meest belangrijk. De reconstructie die de EchtHaar Kliniek voor mij verzorgde bestaat uit een vliesje waarop de haren die ik miste zijn geïnjecteerd. Dit bevestig ik zelf met medicinaal tape om de week.Tamara
Ik ben heel erg tevreden over het resultaat! Ik ben nog relatief jong en het was voor mij erg belangrijk om me weer mezelf en vrouwelijk te voelen. Dat is na het uitvoeren van de haarreconstructie zeker weer het geval. “Mijn haar ziet er natuurlijk uit en het draagt en voelt prettig.”, aldus Tamara.

Wilt u net als Tamara een volle bos haar en verder geïnformeerd worden over de specifieke mogelijkheden voor uw haarprobleem? Neemt u dan gerust contact op met onze cliëntenservice. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via 0341-423 139, keuze optie 2 en vervolgens weer 2.

Misschien wilt u eerst onze uitgebreide brochure aanvragen?