Haartransplantatie of haarreconstructie?

Haartransplantatie of haarreconstructie?

We krijgen zeer regelmatig bezorgde dames aan de telefoon die twijfelen welke oplossing de meest geschikte voor hun haarprobleem is. Een haarreconstructie zoals wij die aanbieden of toch een haartransplantatie.

Haartransplantatie voor vrouwen vaak geen goede oplossing

Vrouwen met een haarprobleem hebben vaak een zelfde patroon qua haaruitval. Het uitval verloopt nagenoeg altijd vanuit de middenscheiding over het gehele hoofdoppervlak van de vrouw. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om een hoge haardichtheid te creëren met haartransplantatie. Voor vrouwen is een transplantatie daardoor vaak geen ideale oplossing omdat zij een hogere verwachtingspatroon scheppen aan het uiterlijk.

Vrouwen hebben meer baat bij een haarreconstructie van hoge kwaliteit dat niet te onderscheiden is van het eigen haar. De haarreconstructies van EchtHaar Kliniek voldoen aan die wens, deze zijn niet van echt te onderscheiden, en geven direct de hoge haardichtheid. “u en uw omgeving kunnen niet zien dat u een haarreconstructie draagt”.

Met een optimaal comfort en gebruiksgemak weer lekker sporten, zwemmen, naar de sauna en weer vol zelfvertrouwen door weer en wind? Bepaal zelf uw geluk en vraag onze uitgebreide brochure aan!