15 jaar EchtHaar Kliniek

15 jaar EchtHaar Kliniek

In 2016 bestaat EchtHaar Kliniek 15 jaar en daar zijn wij enorm trots op!

Een mooi moment om even terug te blikken op deze jaren die voorbij zijn gevlogen.

In 2001 startten wij als het Veluws Haar Instituut in Nunspeet. Al snel bleek ons concept zeer succesvol en uit heel Nederland en zelfs uit België kregen wij tal van aanvragen. Om dichterbij onze cliënten te zitten zodat ze niet ver hoeven te reizen, hebben wij besloten om meerdere klinieken te openen.

Tweede kliniek

in 2003 ging onze tweede kliniek in Apeldoorn open. Ook hebben wij in hetzelfde jaar onze eigen haarverzorgingslijn geïntroduceerd. Niet lang daarna, in 2005 gingen wij met onze kliniek in Nunspeet verhuizen naar een nieuwe en grotere kliniek.

Naamsverandering in 2010

Gezien onze landelijke karakter hebben wij in 2010 besloten onze naam te veranderen naar EchtHaar Kliniek.

Opening derde kliniek in 2010

Wij groeiden gestaag door en openden in 2010 in Vianen onze derde kliniek. 2010 was ook het jaar dat we een nieuw mijlpaal hadden, namelijk: 1000ste cliënt met een nieuwe haarreconstructie

Vierde kliniek in 2014

Vanwege de aanhoudende groei vanuit de randstad hebben wij, na een lange zoektocht uiteindelijk een perfecte locatie gevonden in Amsterdam voor onze vierde kliniek. Na een grondige verbouwing hebben wij in juli 2014 de kliniek in Amsterdam geopend. Sindsdien hebben wij veel cliënten uit de randstad mogen verwelkomen.

Zoals u weet hebben wij nu inmiddels 4 haarklinieken; Amsterdam, Apeldoorn, Nunspeet en Vianen (Utrecht). Met in totaal 12 ervaren en betrokken medewerkers zijn wij elke dag bezig met uw “haren”.

Haarreconstructie van hoogwaardige kwaliteit

Onze haaroplossingen worden door onze eigen vakmensen ontwikkeld en zijn daarom van hoogwaardige kwaliteit en al 15 jaar een permanente oplossing tegen kaalheid of andere vormen van haaruitval en haarverlies. Continu streven we ernaar om onze systemen te perfectioneren.

Geheel volgens de ISO-normen

De EchtHaar Kliniek werkt al sinds 2002 conform de ISO-normen omdat wij garant willen staan voor kwalitatief hoogwaardige haaroplossingen en een uitstekende dienstverlening.

Uw haar blijft onze zorg!

Ook de komende jaren kunt u bij de EchtHaar Kliniek blijven rekenen op een vakkundig, persoonlijk en uitgebreid advies en behandeling!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuws, aanbiedingen en ontwikkelingen op het gebied van haaruitval en haaroplossingen? Meld u dan hieronder aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.