Haaruitval Mannen

Haarreconstructie: de meest passende én
onzichtbare oplossing!
Haarreconstructie: de meest passende én onzichtbare oplossing!

HAARUITVAL MANNEN

Haaruitval is  een probleem waar maar liefst 95% van de mannen vroeg of laat mee te maken krijgt. Meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen is alopecia androgenetica, een erfelijke vorm van haaruitval mannen. Voor veel mannen met haaruitval is het lastig om een oplossing te vinden. Maar EchtHaar heeft de oplossing die voor iedere type man werkt: de haarreconstructie!

OORZAAK HAARUITVAL MANNEN

Haaruitval mannen komt vaak neer op Alopecia. Deze haarziekte zorgt er voor dat het haar begint uit te vallen en uiteindelijk kan de man geheel kaal worden. Dit kan voor mannen voor veel stress of onzekerheid zorgen. als oplossing heeft EchtHaar Kliniek de Haarreconstructie ontwikkeld. Dit is een Exacte Kopie van uw kapsel en kan als vaste oplossing worden aangeboden.

Uw unieke haarreconstructie

Ga weer stralend over straat met uw op maat gemaakte haarreconstructie.

Haarreconstructie voor mannen

Onze haarreconstructies voor mannen zijn heel comfortabel en niet van het eigen haar te onderscheiden! Wij onderzoeken het haar wat nog beschikbaar is en controleren de DNA van de cliënt. Aan de hand van deze gegevens maken wij een op maat gemaakte reconstructie van uw haar. Hierdoor lijkt het sprekend op het kapsel dat u had en zit het als gegoten.

Niet te onderscheiden

Met uw nieuwe kapsel kunt u zich vrij  en comfortabel bewegen. Sporten, zwemmen, fietsen en andere activiteiten vormen geen enkel probleem. U kunt zelfs douchen met uw nieuwe haar. Na een douche of een flinke regenbui kamt u uw haar met enkele streken moeiteloos in model. Zorgeloos en zelfbewust weer alles doen wat u graag wilt!

Gratis brochure aanvragen

U wilt graag meer informatie over onze unieke haarreconstructies? Uw haar wordt weer als nieuw binnen acht weken! Vraag onze gratis en geheel vrijblijvende brochure aan.

Onze kwaliteiten

  • Al 20 jaar de enige onafhankelijke haarspecialist in Nederland
  • Uw eigen kapsel weer terug
  • Duurzame haarunits voor ieder seizoen
  • Uw privacy staat voorop
  • Sfeervolle bereikbare locaties, centraal gelegen in Nederland

Haaruitval

ERVARING VAN KORMANUTH 

Ik miste mijn prachtige krullen. Nu voel ik me weer compleet.

“Een driejarig meisje vliegt op haar vader af en roept: “Papa! Haar!” Kormanuth glimlacht bij de herinnering. “Mijn dochter herkende mij nog toen ze me voor het eerst met vol haar zag. Voor mij het bewijs dat mijn zwarte krullen perfect bij me passen. Ik werd er heel blij van,” vertelt hij.”

Over de EchtHaar Kliniek

Uw welzijn staat bij ons centraal!

Overgaan tot een haarwerk is vaak een emotionele en ingrijpende beslissing. Daarom staat uw welzijn bij ons voorop. We geven u uitgebreid advies over de haarwerken en een prijsopgave voordat we met uw persoonlijke behandelplan aan de slag gaan. Zo weet u waar u aan toe bent bij het gebruik maken van de haarreconstructie van EchtHaar.