Tessa

Ervaring van Tessa

"10 jaar lang liep ik met een kale plek op mijn hoofd"

 

Tessa (34) heeft er de laatste tijd steeds meer moeite mee om de kale plek op haar hoofd te bedekken. Ze kampt inmiddels al tien jaar lang met dit steeds groter wordende probleem. Uiteindelijk was de maat vol bij Tessa en is een haarreconstructie van de EchtHaar Kliniek de enige juiste oplossing gebleken!

Aanvankelijk had ik er niet zo heel veel problemen mee. Als ik mijn haar maar in een staartje droeg kon ik de kale plek goed bedekken. De laatste tijd leek het wel of de plek steeds groter werd. Ik schaamde mij er toch wel voor, dus ben ik naar een oplossing gaan zoeken. Via via hoorde ik van de haareconstructies van de EchtHaar Kliniek. Daar maken ze van echt haar haarwerkjes die middels verschillende bevestigingstechnieken op de kale plek worden geplaatst. Ik heb gekozen voor een flexibele bevestiging. Het is een combinatie van tape en clips. Ik kan het dus zelf plaatsen, dat is heel fijn.

Ik kan er weer alles mee doen, dat is fantastisch!

Resultaat?

“Het was in het begin erg wennen. Omdat de plek bovenop mijn hoofd zit, kan ik er moeilijk bij. Mijn man helpt mij regelmatig om het haarwerk te plaatsen. Ik ben er heel erg tevreden mee. Eindelijk kan ik mijn haar weer los dragen en er alles mee doen, dat is fantastisch!” aldus een tevreden Tessa.

 

Terug naar ervaringen