Susan

Ervaring van Susan

"Ik geniet weer met volle teugen van het leven!"

 

Sinds een paar jaar heb ik last van haaruitval. Zeker toen mijn dochter door een auto-ongeluk een aantal maanden in coma kwam te liggen. De enorme stress en het verdriet versnelde het hele proces aanzienlijk. Ik begon echt kale plekjes te zien.

Dat is confronterend en maakt je onzeker. Buiten de deur was ik constant bezig met mijn haar. Zo probeerde ik vaak zo in het licht te gaan staan, dat je de kale plekken niet zag. En als het regende of misschien zelfs maar zou gaan regenen, dan bleef ik binnen. Mijn leven begon er dus compleet anders uit te zien…

Op een gegeven moment ben ik naar een dermatoloog gegaan, maar deze kon helaas niets voor mij betekenen. Een pruik leek vervolgens uitkomst te bieden. Die stond best leuk en heb ik ruim een jaar gedragen. Maar ook dit was niet de oplossing. Ik was werkelijk als de dood, dat hij een keer van mijn hoofd zou waaien.

Dat leverde dus nog steeds veel onzekerheid op… Ik ben dan ook zo blij dat ik uiteindelijk bij de EchtHaar kliniek ben uitgekomen! In de brochure las ik over een fantastische oplossing voor mijn probleem.

Ik voelde me een totaal ander mens, toen ik mijzelf met mijn nieuwe haar in de spiegel zag. En het geweldige is dat je de reconstructie helemaal niet ziet. Maar het allerfijnste is dat ik me geen zorgen meer over mijn haar hoef te maken.

“IK VOEL ME EEN TOTAAL ANDER MENS”

“Ik kan weer alles doen! Zoals gezellig winkelen of lekker met het dakje van mijn auto open rijden in de zomer. Heerlijk om de wind door je haar te voelen!” 

Terug naar ervaringen