Henriette

Ervaring van Henriette

"Dit had ik tien jaar eerder moeten doen!"

 

In het jaar 2005 ging ik naar de huisarts omdat ik erg benauwd was. Ik kreeg toen het medicijn Ventolin, een luchtwegverwijder. Drie weken later merkte ik nog steeds geen verbetering. In het ziekenhuis werd mij toen verteld dat ik longkanker had. De chemokuur die ik kreeg, sloeg goed aan. Gelukkig kreeg ik daarna ook snel mijn haar weer terug.

Een jaar later, in 2006, kreeg ik nieuwe onderzoeken. Een nieuwe diagnose: de ziekte van Hodgkin. Ook deze keer sloeg de chemokuur goed aan, maar helaas kreeg ik mijn haar niet terug. Er groeide uiteindelijk wel haar op mijn hoofd, maar dit was erg dun (babyhaar). Daar werd ik heel onzeker van en ik durfde niet meer zo goed naar buiten. Ik ging alleen nog maar de deur uit als ik naar mijn werk moest.

Een aantal jaar geleden (2014) werd ik hartpatiënt en kwam ik in de Ziektewet terecht. Ik kon niet meer bij mijn huidige werkgever blijven en er werd een 2e spoor reïntegratietraject gestart vanuit het UWV. Ik moest dus weer gaan solliciteren! Toen ik in 2015 een interessante vacature tegenkwam, wilde ik wel goed voor de dag komen. Gelukkig kwam ik toen de website van de EchtHaar Kliniek tegen. Ik heb meteen de brochure besteld en niet veel later kon ik in Vianen terecht.

Wat een wereld van verschil! Ik heb weer een dikke bos haar die niet van ‘gewoon’ haar te onderscheiden is. Ik ben inmiddels zo vertrouwd geraakt met mijn haarstukje dat ik vaak vergeet dat ik dit nog draag als ik naar bed ga. Vrienden en familieleden die niet weten dat ik dit resultaat te danken heb aan de EchtHaar Kliniek zeggen dat ik er goed uitzie. Zij denken dat dit komt doordat ik geen stress meer heb. Ik durf weer naar buiten om te wandelen of lekker te fietsen en ik ben weer helemaal gelukkig. Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen!

Ik kan niet anders zeggen dan dat het personeel (vooral Lisana) zeer goed werk geleverd heeft. De producten zijn duur, maar dat weegt op tegen alle voordelen. In verhouding is het dan toch goedkoop. Ik raad het iedereen aan.

Voor

Na

 

Terug naar ervaringen