Bastiaan

Ervaring van Bastiaan

"Dankzij de EchtHaar Kliniek sta ik weer met een lach op mijn selfies"

 

“Ik dacht altijd dat kaal zijn iets voor oudere mensen was. Een paar jaar geleden begon ook mijn haar echter ineens een stuk dunner te worden. Eerst alleen bovenop mijn hoofd maar andere plekken volgden al snel. En ik was pas begin twintig! Het voelde dan ook als een regelrechte ramp.”

Vooral mijn zelfvertrouwen had flink onder het haarverlies te verduren. Zeker wanneer mensen tegen me zeiden dat ik kaal begon te worden. Dat was precies wat ik niet wilde horen. Mijn zelfbeeld was dan ook niet erg positief. Ik keek niet graag in de spiegel en zette bij slecht weer uit schaamte een muts op. En foto’s waar ik op stond… Die zag ik het liefste niet. En dat terwijl mijn vrienden allemaal een mooie, volle bos haar hadden. Het voelde zo oneerlijk.

Natuurlijk heb ik geprobeerd mijn haarprobleem te verbergen en op te lossen. Maar uiteindelijk hielp niets. Ik ben dan ook enorm blij dat de  moeder van mijn schoonzusje me op de EchtHaar Kliniek wees. Al bij het eerste gesprek werd ik heel enthousiast over de techniek die ze daar gebruiken en voelde ik een enorme opluchting. Er was tegen al mijn verwachtingen in iets aan mijn probleem te doen!

Nu heb ik dankzij de EchtHaar Kliniek weer prachtig haar!
En daarmee heb ik ook mijn zelfvertrouwen weer terug. Ik studeer momenteel aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en spreek dagelijks heel veel medestudenten en leraren. Dan is het wel zo fijn als je jezelf geen zorgen hoeft te maken over je haar.

“IK KRIJG REGELMATIG COMPLIMENTEN OVER MIJN KAPSEL”

Sterker nog… ik krijg regelmatig leuke complimenten over mijn kapsel. Niet alleen van mijn familie en vrienden maar ook van mensen die ik eigenlijk niet zo goed ken. Zelfs op Facebook. Ik vind het dan ook helemaal niet erg meer om op de foto te gaan en maak regelmatig een leuke selfie. Daar sta ik dan met een enorme glimlach op!” 

Terug naar ervaringen