Anton

Ervaring van Anton

"Dankzij mijn nieuwe haar heb ik mijn leven weer op de rit!"

 

In eerste instantie had ik helemaal niet in de gaten dat mijn haar dunner begon te worden. Maar op familiefoto’s begon het mij op te vallen dat ik stukje bij beetje kaler werd. Anderen leken bijna niet te veranderen, maar ik zag er telkens wat ouder uit. Ik was mezelf niet meer.

“Als je eenmaal in de gaten hebt dat je echt kaal aan het worden bent, blijft dit aan je knagen.”

Elke keer opnieuw zag ik dat er weer wat haar weg was. Daarom liep ik ook steeds vaker met een pet en muts rond. Wat moeten mensen hier wel niet van gedacht hebben…

Daarom ben ik op een zeker moment via Google naar een oplossing op zoek gegaan. Ik kwam eerst bij implanteren in Turkije uit, maar dan blijf je bezig, want het haar valt ook weer uit. Dus ik heb verder gezocht en kwam toen de EchtHaar Kliniek tegen. Ik las in hun brochure over de unieke behandelmethode en dat sprak me meteen aan.

Inmiddels heb ik zelf ook een haarreconstructie bij de EchtHaar Kliniek laten uitvoeren en daardoor weer prachtig haar. Ik voel me een stuk beter en ben er echt trots op! Nu kan ik weer naar hartenlust tennissen en kilometers maken op mijn race ets. Zonder dat ik bang hoef te zijn dat mijn haarunit afwaait of door transpireren zichtbaar is.

Je kunt dus zeggen dat mijn leven dankzij de EchtHaar Kliniek weer helemaal op de rit is gekomen! Ik gebruik bij het etsen alleen een zakdoek onder mijn helm, omdat mijn nieuwe haar net als normaal haar kan verkleuren. En ik vind de kleur, zoals hij nu is, nou net zo mooi!

Een haarreconstructie en de behandelingen daarna lijken misschien heel ingrijpend, maar eigenlijk valt het best mee. Ik laat mijn haar nu elke vier of vijf weken even bijwerken en verder heb ik er praktisch geen omkijken naar. Dat vind ik fijn. Net als de reacties van mensen om me heen. Elke keer als mijn moeder me nu ziet, dan zegt ze weer hoe goed ik er uitzie. Ik straal weer! 

Terug naar ervaringen