Slide

De gehele zomer beschikbaar. Wees er snel bij!

Nu €250 Welkomstkorting

Haarwerken van 100% Echt Haar

De haarwerken van EchtHaar Kliniek zijn allemaal op maat gemaakt. Voor de totstandkoming van uw haarwerk gebruiken wij enkel echt haar. Hierdoor is uw nieuwe haar bijna niet echt te onderscheiden! Door het haar aan te brengen op een zeer dunne vocht- en luchtdoorlatende laag is het ook niet irriterend voor de hoofdhuid.

Nu €250 welkomstkorting!

Deze zomer hebben wij een mooie aanbieding voor u beschikbaar. Tot en met 31 augustus 2019 ontvang u €250,- korting op uw bestelling. Vraag de gratis en vrijblijvende brochure aan voor meer informatie. Mocht u klant worden zullen wij de korting verrekenen. Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Wij sturen alle schriftelijke informatie in een blanco envelop.*

Vraag de brochure nu aan

Binnen één werkdag wordt de brochure verstuurd.

 • Wensen of vragen? (optioneel)
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.

KiyOh

Beoordelingen

Waarom

EchtHaar Kliniek

 • Professioneel en deskundig consult
 • Altijd een persoonlijk behandelplan
 • Unieke oplossingen voor dames en heren
 • Haarreconstructies op maat, van echt haar
 • Helder in afspraken
 • Uw privacy is gewaarborgd
 • Systemen bestaan uit 2 of 4 units
 • Met 4 haarklinieken in Nederland altijd een kliniek bij u in de buurt

Voor iedereen passende haarwerken

Wij hebben veel ervaring met haarwerken voor verschillende doelgroepen. Mannen, vrouwen én kinderen met haarproblemen en haarverlies kunnen bij ons terecht. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw haar en leggen wij u de verschillende mogelijkheden uit. Ook voor mensen die te maken krijgen met haaruitval als gevolg van chemotherapie hebben wij veel ervaring. Wij gaan tot het uiterste om een passende oplossing voor u te realiseren.

Geniet van Vol Haar binnen 6 weken!

Onze oplossingen tegen haarverlies en kaalheid zijn pijnloos en zonder operatie. Binnen 6 weken heeft u uw haar weer volledig terug, gegarandeerd! Voor mensen die als gevolg van chemotherapie te maken krijgen met plotselinge haaruitval hebben wij ook een ruime voorraad confectie haarwerken om u direct te helpen.

* Actie is enkel geldig voor nieuwe klanten.