Slide

Voor als je jezelf wil blijven

EchtHaar Kliniek

Brochure aanvragen Onze haarreconstructie

Voor als je
jezelf wil blijven

“Haar voor iedereen

EERDERE ERVARINGEN

‘Ik zette uit enthousiasme meteen een foto op Facebook!”

– Tara –

kevin-voor-na-blauw

‘Ik heb echt heel veel positieve reacties gekregen”

– Kevin –

Mevr-Meurs-voor-na

‘De EchtHaar Kliniek heeft mij weer laten stralen”

– Mevr. Meurs –

Kormanuth voor en na foto

‘Mijn nieuwe haar maakt mij weer helemaal blij”

– Kormanuth –

HOE WIJ U HELPEN

EchtHaar biedt een uniek behandelplan aan voor iedereen, afgestemd op de persoonlijke wensen.

NATUURLIJKE HAARRECONSTRUCTIES

MET ALLEEN ECHT HAAR

Haarverlies? Dun haar of last van (vroegtijdige) kale plekken op het hoofd? Misschien door ziekte, chemo of genetische aandoeningen? De haarspecialisten van EchtHaar Kliniek begrijpen als geen ander dat dit vaak een enorme impact heeft op uw zelfvertrouwen en uw sociale leven. De haarwerken van EchtHaar bieden daarvoor de perfecte oplossing. Met onze op maat gemaakte haarreconstructies met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling gaat u weer zorgeloos en comfortabel met authentieke haarwerken door het leven. Alsof u uw eigen haar weer helemaal terug heeft. Sporten, zwemmen of slapen, dat is allemaal geen probleem met de op maat gemaakte haarwerken.

Op uw gemak

in onze EchtHaar kliniek

Overgaan tot een haarwerk is vaak een emotionele en ingrijpende beslissing. Daarom staat uw welzijn bij ons voorop. We geven u uitgebreid advies over de haarwerken en een prijsopgave voordat we met uw persoonlijke behandelplan aan de slag gaan. Zo weet u waar u aan toe bent bij het gebruik maken van de haarwerken van EchtHaar.

Het aanmeten, bevestigen en de nabehandelingen van haarstukken en haarwerken vinden plaats in een privé behandelruimte. Altijd door een vaste, vertrouwde en deskundige haarspecialist die intern opgeleid wordt bij ons. En met 4 locaties door heel Nederland is er altijd wel een kliniek bij u in de buurt en zijn uw nabehandelingen eenvoudig in te plannen.

Wat maakt Echt Haar uniek?

Altijd voordeliger met EchtHaar

Het aanbieden van onze units doen wij met alle trots en met de hoogste kwaliteit en omdat wij graag jarenlang in dienst van u willen werken, bieden wij 4 units voor de prijs van 1 aan. Dat leest u goed: 4 voor de prijs van 1, en dit doen wij niet zonder slag of stoot. Een unit is meestal goed voor zo’n half jaar en omdat het 4 units in totaal zijn, staan wij iedere keer beschikbaar om deze te bevestigen en kunt u jaren voort. Uiteindelijk levert het u meer op dan als u simpelweg 1 unit aanschaft, omdat het dezelfde prijs bevat en ons team met experts voor u klaar staat.

Waarom EchtHaar is de vraag? Qua prijs in combinatie met authentiek Europees haar en onze experts met jarenlange ervaring (daardoor tegen elke situatie opgewassen is), onderscheiden wij ons als één van de beste in de markt van Echt Haar.

MEEST GESTELDE VRAGENBekijk alle vragen