Weer een volle bos haar terug

Weer een volle bos haar terug

Mevrouw Van der Velde had al langere tijd last van dunner wordend haar en een steeds kalender wordende androgene zone. Vooral aan de voorkant van haar hoofd had ze te kampen met dit probleem. Omdat de problemen afbreuk deden aan haar zelfvertrouwen, vroeg mevrouw Van der Velde bij ons een brochure aan. Na het lezen van de brochure werd zij enthousiast over onze oplossingen en uiteindelijk nam mevrouw de beslissing wat aan haar haarprobleem te gaan doen. Het resultaat mag er zijn!

Wij hebben een reconstructie uitgevoerd waarbij we de goede haren die mevrouw nog had intact hebben gelaten en alleen het probleemgebied hebben aangevuld. Tijdens de afleverafspraak hebben we de haarreconstructie mooi samengevoegd met haar eigen haar.

Weer een volle bos haar terug

Mevrouw koos voor een flexibele bevestigingsmethodiek, maar mocht het nodig zijn dan kan mevrouw in de toekomst met dezelfde reconstructie eenvoudig overstappen naar een vaste bevestiging. Tijdens de aflevering van haar nieuwe haar heeft EchtHaar Kliniek mevrouw geïnstrueerd over de verzorging van haar nieuwe haar en we hebben stylingsadvies gegeven.

Wilt u net als mevrouw Van der Velde weer een volle bos haar en verder geïnformeerd worden over de specifieke mogelijkheden voor uw haarprobleem? Neemt u dan gerust contact op met onze cliëntenservice. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via 0341-423139, keuze optie 2 en vervolgens weer 2.

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vraag onze brochure aan!