Het gebruik van Europees haar is vaak een leugen!

Het gebruik van Europees haar is vaak een leugen!

Echt haar dat gebruikt wordt voor haarreconstructies wordt onderverdeeld in verschillende typen: Europees haar, Aziatisch haar en synthetisch haar. Let u op want er wordt veelal onjuiste informatie verstrekt over welk type haar er geleverd wordt! Er is namelijk weinig kennis en ook geen controle op het wel dan niet gebruiken van het Europese haar.

Wij, van EchtHaar Klinieken, zijn gewoon direct en melden welk voor haar wij voor onze reconstructies gebruiken, namelijk de allerbeste Aziatische kwaliteit haren. Deze prepareren we zo dat het dezelfde structuur, kleur en beweging krijgt als uw eigen haar. Dit haar komt bij de beste leveranciers vandaan. Het haar is ideaal om te prepareren doordat het stevig is. Dit in tegenstelling tot het Europese haar wat veelal dun is en altijd nog in de juiste kleur gebracht zal moeten worden dus ook bewerkt is! Het Aziatische haar blijft lang intact zonder dat het afbreekt of dat het gespleten haarpunten krijgt. Aziatisch haar is prima in iedere slag of krul te brengen en heeft een prachtige glans. Kortom het perfecte haar voor uw haarreconstructie!

Is het erg dat we geen Europees haar gebruiken? Nee geheel niet, want Aziatisch haar is minder beschadigd dan Europees haar, maar Aziatisch haar is vrijwel altijd donker. Om lichte kleuren te krijgen moet dit haar chemisch worden behandeld, dat kunnen wij zonder problemen. Veel van onze concullega‘s beweren dat ze Europees haar bieden, maar niets is minder waar. Vaak komt het haar toch uit Azië en wordt verkocht alszijnde Europees haar. Dit is dus een leugen en er is immers geen enkele controle over de wel of niet Europese herkomst.