EchtHaar Kliniek wenst U Fijne Feestdagen vol Zelfvertrouwen
!

EchtHaar Kliniek wenst U Fijne Feestdagen vol Zelfvertrouwen
!

Nog zo’n twee weken te gaan en het jaar 2015 zit er alweer op! Elk jaar lijkt het taboe op oplossingen van kaalheidsproblemen af te nemen. Ook in 2015 konden we dit goed merken. Zo hebben we er een groot aantal nieuwe, tevreden cliënten bij gekregen.

Dit jaar hebben de medewerkers van EchtHaar Kliniek zich vooral geconcentreerd op het verbeteren van de communicatie met onze cliënten. Zo hopen wij onze cliënten niet alleen een vertrouwd gevoel te geven dankzij onze oplossingen en dienstverlening, maar ook dankzij onze communicatie. Waarom kiest u voor de EchtHaar Kliniek?

Directeur dhr M. Bon vertelt enthousiast:

“De EchtHaar Kliniek is een kliniek met passie voor mensen met kaalheidsproblemen en ongewenst haarverlies. Uw zorg is onze zorg. Wij streven naar perfectie en doen er alles aan om een concrete bijdrage te leveren aan uw zelfbewustzijn en welbevinden. Onze haarreconstructies zijn nagenoeg onzichtbaar, zeer comfortabel en een permanente oplossing tegen kaalheid of andere vormen van haaruitval en haarverlies. De EchtHaar Kliniek werkt al jaren conform de ISO-normen omdat wij garant willen staan voor kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende dienstverlening. Wij laten ons geen regels opleggen door brancheorganisaties, we zijn een  onafhankelijk zorgleverancier. Privacy is naast kwaliteit één van de speerpunten van de EchtHaar Kliniek. Bij de EchtHaar Kliniek kunt u rekenen op een vakkundig, persoonlijk en uitgebreid advies.”