EchtHaar Kliniek is wederom ISO9001-2008 gecertificeerd

EchtHaar Kliniek is wederom ISO9001-2008 gecertificeerd

We zijn deze week weer ISO9001-2008 proof gesteld door TUV Nederland. Deze certificering toont aan dat ons kwaliteitssysteem prima op orde is. De auditor zei tijdens de controle audit dat alles prima op orde was binnen de kliniek en dat ze vond dat alles prima geregeld was om zo de kwaliteit te waarborgen.

EchtHaar Kliniek: ISO Gecertificeerd sinds 2001

EchtHaar Kliniek is reeds sinds 2001 ISO gecertificeerd. Dit houdt in dat wij ons werk kunnen doen volgens een Internationaal, Objectief, Kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast betekent het in dat er bij ons geen sprake is van inspraak vanuit zorgmaatschappijen en branche-organisaties die veelal nog onervaren zijn in de haarwerk-branche.  Ook leveranciers, die hun eigen belangen behartigen, worden buiten beschouwing gelaten voor deze ISO certificering. Bij EchtHaar Kliniek draait het om de cliënt. Wij luisteren naar de eisen van de cliënt en handelen hier naar, niet naar de eisen van andere partijen.

Bij EchtHaar Kliniek is dit gewaarborgd. Dit is terug te zien in werkwijze die wij hanteren. Het traject begint voor iedere cliënt bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan. Dit plan dient als basis voor alle behandelingen. Hierdoor is het voor zowel cliënt, als ons, duidelijk wat de afspraken zijn en wat een ieder kan verwachten. Geen verrassingen achteraf!

Kortom, we zijn weer blij met een bevestiging dat onze kwaliteit op orde is!